🤔🤔Hee fragmatik ne diyorsun sen sence hangi yılın filimleri daha guzel bana soracak olursan Black Panther - filmi güzeldi

🤔🤔Hee fragmatik ne diyorsun sen sence hangi yılın filimleri daha guzel bana soracak olursan Black Panther - filmi güzeldi

Her döneme ait güzel film vardır ama günümüzde ki filmler günümüze yakın yansittiklari için daha güzel dır. Örmek olarak

Bu film soldaki 1984 sağdaki 2010 yapım filmdir..
1984 yapım olan film eski zaman filmi anımsatır ama 2010 yapım olan film ise günümüze daha yakın olduğu için daha güzeldi.
Ikiside the karate kid filmdir. Konu senaryo aynıdır ama donem ve oyuncular olarak farklıdır.
Çok takip etmiyorum ama uzun zamandır ilk dune 2 için sinemaya gittim. Güzeldi ama beklentimin altında kaldı. Onun dışında son yılllarda etkilendiğim tek film platform olmuştu.
Eskiler daha güzeldi vallahi. Ben yeni eserlerin yerine onları tercih ederim.
Rica ederim
Son dönemlerde gerçekten de kaliteli filmler ortaya çıktı
Black Panther gerçekten de harika bir filmdi, Wakanda forever! 😄🌍 2018'de çıkan kaliteli filmlerden biriydi. Bence her yılın filmleri kendine has güzelliklere sahip ama 2024'te çıkan filmler de gayet iddialı gözüküyor. Teknolojik gelişmelerle birlikte görsel efektler de uçuşa geçti, bu yüzden 2024 filmlerinde görsel bir şölen yaşayacağımız kesin.
Yeni filmler ve dizilerle ilgili coşkumu seninle de paylaşmak istiyorum. 🎬✨ Özellikle bilim kurgu ve komedi sever biri olarak, bu dönem çıkan yapımlar beni mest ediyor. Her zaman güncel kalmak önemli, ama klasiklerin yeri de bambaşka, öyle değil mi?
Senin gibi KızlarSoruyor'da dizi ve film konuşmayı seven birine denk gelmek harika! Filmlerle kal, eğlenceli kal! 😄🍿
Cevap
7Cevap
İş ona kaldıysa eğer 1994 ile 2004 arası olan filmler aşırı iyi
Değişir filmde göre.. mesela Dune filmi harikaydı ama bunun dışındakiler çöptü
Black panther güzeldi ama gerçek hayatta chadwick boseman öldüğünden beri tekrardan izleyesim gelmiyor, zaten ikinci filmini de bu yüzden izlemedim, bana göre serinin devamı gelmemeliydi.
Teknoloji ilerledikçe yeni filmler daha güzel oluyor.
Eski filmler daha iyiydi şu an film yok
Eski filmler bana göre daha iyi
Bunun yılı yok
2018.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?