sizce 2021 2020'den daha kötü mü daha iyi mi olacak?
iyi
kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Artik her sene bir once ki seneden daha kotu olacak bana gore. Tepedekiler dunyayi resmen bir fabrika ve insanlarıda tek tip robot olarak gormeye basladilar. Bu dusunceyle insanoglu daha guzel senelere yuruyemez bana gore.
Cevap
3Cevap
Her yıl daha iyi olacak, öyle de olmak zorunda.
Felaket tellallığına bayılıyorsunuz insanoğlu, gerçekçi olmayı deneyin..
Aslında Gerçekçi olur isek her sene daha kötüye gitmekte
beklentiler kişiden kişiye değişir. dünya her sene daha kötüye gidiyor çünkü insanoğlu her geçen yıl dünyadan daha çok şey çalmaya başlıyor. kötüye gitmesi derken kişisel olarak demek istemedim sadece dünya açısından her yıl daha kötüye gitmek'de orman yangıları olsun elektronik dalgalanmalar ve bir çok neden.
Dünya her anlamda daha iyiye gidiyor.
İnsan hakları, hukuk, teknoloji, bilim, tıp, eğitim ve niceleri.
10 sene önce kimse ayağına kadar market alışverişi yapıp getirmezdi, hali hazırda getiriyor.
10 sene önce ülkeleri mafyalar yönetirdi, otopark mafyaları haraç keserdi, günümüzde bu devletin tekelinde, gücü olanın değil.
100 sene önce güç sahipleri kafalarına göre insan idam edebiliyorlardı, artık bu kalıcı hukukun hükmünde, yanlış hüküm verilse dahi güç sahipleri değiştiğinde içeriden çıkabiliyorsun.
50 sene önce sırtında saban, insan gücüyle tarla sürüyordun, artık makineler bunu yapıyorlar.
Bu örnekler binlerce, yüz binlerce örneklendirilebilir.
Dünya her geçen gün ileriye gitmek zorunda, insan hayatını kolaylaştırmak zorunda..
dostum ben dünya için bu görüşü belirttim insanlar olarak tabi ki daha iyiye gidiyoruz her jenerasyon bir önce kine göre daha bilinçli oluyor
Teknoloji ilerledikçe insanlar daha da kötü olacak. Yeni nesil çok pis !
2020 benim yılım olacak diyip durdum sonuc ortada
onu bosverde kaşlarini al
Ya bana istek atta bişey sormak istiyorum hadiii
kişisel görünüşümden bir şikayetim yok. fakat insanların profiline girip kişisel bir kusur arayarak kendini havalı sanıyorsan yanılıyorsun dostum. ama görüşün için teşekkürler.
Iyi diyelim iyi olsun
2021 i görebileceğimizi zannetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?