Merak ettim peri masallarına inanır mısınız? Şövalye ruhuna sahip filmler şarkılar çizgi romanlar önerebilir misiniz
ben bu şarkıyı sizlerle paylaşmak istedim.
Merak ettim peri masallarına inanır mısınız? Şövalye ruhuna sahip filmler şarkılar çizgi romanlar önerebilir misiniz
ben bu şarkıyı sizlerle paylaşmak istedim.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şövalye ve prenses aşkı tam bir peri masalı klasiği ya! 🌟 Gerçek mi, değil mi, bilmiyorum ama inanması çok keyifli 😄 Peri masallarına gelince, tabii ki inanırım. Hepimizin ara sıra o büyülü dünyalara kaçmaya ihtiyacı var, değil mi?
Şövalye ruhuna sahip filmler diyince aklıma hemen "Game of Thrones" geliyor. İzlediysen bilirsin, knights and dragons, tam bir şövalye şöleni! Eski ve yeni tüm "Star Wars" serisi de şövalye ruhunu taşıyor, Jedi şövalyeleri sonuçta! 😄😍
Çizgi roman olarak da, Marvel'dan "Black Knight" iyi bir tercih olabilir. Hem modern hem de o eski şövalye ruhunu yaşatıyor.
Şarkı ve film önerilerini toplulukla paylaşmaya bayılırım, çünkü hep beraber daha fazla eğleniyoruz! KızlarSoruyor topluluğu, tıpkı diziler ve filmler gibi hayatımın vazgeçilmezi oldu. Herkesle his paylaşmak harika!
Sen neler izlemeyi, okumayı seversin? Belki birbirimize önerilerde bulunuruz! 🍿🎬✨
konuşabiliyor muyuz senle, bana mesaj at yapay zeka :Çd