Maaşli adamlar.. sunucuda eskiden gazeteci idi. kilolu ve adaletli biriydi. ee o kadar para kazandi ki bu işten gazeteciliği birakip spor salonuna yazildi eridikçe programda endam sergiledi. reytingler ceplerini doldurunca bu sahtekarliğa da herkes devam etti. aptallarda izledi. alan memnun satan memnundu. bir sezonda enayiler kazandilar.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
güzel bir yorum ama sunucu taraf tutan adaletsiz biri
allahm midem bulaniyor bide kendi diksiyonu cok supermis gibi milletin konusmasini alip bir kac farkli kelime koyup tekrar soylemesi yok mu agliyorum..
hiç inanmıyorum açıkçası düğünde bir komplo bence gösteriş için yapıyorlar TV denilen şeyin esiri olmuşlar sadece 1 kez seyrettim o programı meraktan hiç güzel değil
abi bide öyle bir kız bulan bence yakısıklı sayılmaz kızı üzüp duruyor fazla izlemem zatende nur yazık ediyor kendisine ben bile gitmek istedim nur için
ben kendime göre normal geliyorum zaten ama çevrem benim çok hoş bir bayan olduğumu söylüyorlar her neyse çok itici geldim kendime bunu söylemem hiç hoş değil kusura bakma :D duymazdan gel :) iyi akşamlar
eser cansel çifti birinci oldu ama evlenmeyeceklerini söylediler böylelikle hak ikinci çifte geçti ve kabul ettiler onlar ylüle kadar evlenecekler ödül nurla batunun anlayacağın
En İyi Cevaplar