Sevdiğim sevgilim beni fakir sanarak sevdi ama babam zengin bunu bilmeden aşıktı aşık yıllar oldu, hala 🫶 seviyor beni
sizce sevgisi gerçek mi? Ayrıca bana en büyük rüyam, duam hayalim sensin dedi?❤️🙈
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim sevgilim beni fakir sanarak sevdi ama babam zengin bunu bilmeden aşıktı aşık yıllar oldu, hala 🫶 seviyor beni
sizce sevgisi gerçek mi? Ayrıca bana en büyük rüyam, duam hayalim sensin dedi?❤️🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerçektir
Bunu aileye almadan ya da aynı eve girmeden kimse bilemez kavun bile bazen yanıltıyor herşeye hazırla kendini iyi kötü ki hasarlar ağır olmasın
Sevgilim şu an depresyona girdi aşktan dolayı? Buda mı yalan 🤥 sence?
Çünkü onu kendimden uzak tuttum bir kaç gün öncesine kadar
Aşk depresyonu ilk defa duydum yalan denedim ama biraz sorunlu aşk gibi soruların hep öyle geldi
Evet sorunlu bir aşk yani o acı çekiyor.. anlatmak istemiyorum herşeyi
Tamm haklısın sabırla anla dinle yanında ol seviyorsun belli bende aynıyım o yüzden seni yakın gördüm kendime
Ben ona çok ilgi göstermiyorum kısa özet başka bir şey demek te istemiyorum.. Sende nasıl?
Ben kindarım o ilgisizse ben daha da ilgisiz oluyorum ya da iletişim bozukluğu oluyor işte öyle şeyler eskiden kalma travmalar su üstüne çıkıyor bazen
Ben affettim ama yine tam manasıyla karşılık vermedim.. beni çok istiyor ama evlenmeden ben kendimi geri çekiyorum, oda bu yüzden psikolojik sorunlar yaşıyor
Görüyor ama dokunamıyor :)
Kedi ciğer olayı yani en güzeli iç sesine güven boş ver gerçek seven bekler onla sevgi ispatı olmax zaten öyle düşünüyor bazısı
Reel de acılar içinde :( hayırlısı olsun ama o acı çekince bende mutsuzum.. Onun olmak benimde en büyük hayalim ❤️
Ama yar olsun, ömürlük olsun istiyorum o yüzden böyleyiz
Kıyamam ya o zaman sarıl herşeye inat bırakma güven 🤗🤗
off çok zor 😞 aynen:)
Her yönden zor zararlı mı çıkarız kaŕda mı oluruz insan bilemiyor hele bu devirde kim iyi kim kötü bilemiyor insan sevincede göz kör oluyor kalp sağır karışık işler
aynen:(
Hani bedenime mi aşık oldu yoksa bana mı bunu anlayamıyorum o yüzden zamana ihtiyacım var ☹️
Kalbin ve beynin aynı anda konuşuyor güvensizlik vermiş sana en derin konularda hangisi ağır basıyorsa onu dinle yoksa ne kadar soru sorsanda cevap alsanda denesen bile boş insan zoru imkansızı ister sever
Aynı fikirdeyim canım benim ama yol daha uzun anlamak için.. O şu an hazırda bekliyor, zaten gelecek diyor hissediyorum ve şu an ben yazmayınca oda yazmıyor ama halinden anlıyorum baya çökmüş ve storyleri hep dertli derbeder olmuş sanki
Hakkında hayırlısı allah'ım gönlüne göre versin ınş ❤❤
Parayla alakası olsa zenginim demeden önce de sevmezdi
Saf mısn kız kimse kimseyi sevmiyo inanma
Seni dün tanımadı ya araştırmıştır zaten
Yaşın 35 mi
Evet
Özelden yazabilir misin
Hayır
Peki sen bilirsin