AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eşi sevgilisi nişanlısı falan vardır yoksa neden fakeden yürüsün insanlara?
Esnaf olduğunu söylüyor kendini açıkla diyorum diyor sen teklifi mi kabul edersen açıklarım kim olduğumu
Engeli bas tatlım tecrübeyle sabit böylelerinin gizlediği şeyler vardır. Belki seni tanıyan biridir ekran resmi falan alıyordur konuşmalarına da dikkat et aman diyim sonra tehdit mehdit şeyleri olmasın. Bu arada yüksek ihtimal cidden sakladığı bi şey var. Bi eşi bile olabilir. Güvenme engelle
Beni izleyen bir esnaf vardı ve o yeri tarif etmişti ona instagramda yazdım sen misin diye görüldü attı sizce o mu? Ve numara vermişti verdiği numaranın sonu 38 şüphelendiğim kişinin numara sonu ise 00 ve insatgramda şüphelendiğim kişi 4 dk önce aktifse Fake hesap 8 dk önce aktif gözüküyor nerdeyse hep bu şekil o olma ihtimali yüksek
Olabilir ama böyle insanlar tekin değil dediğim gbi sapık mıdır evli midir derdi nedir belli değil. Doğru bi insan olsa olduğu gibi tanıtır kendini böyle ekşınlara girmez
Fake hesap kullanan bir adamın dolandırıcıdan farkı yoktur. inandın mı sevgisine?
Sence inandım mı? Sadece tahmin etiğim kişi mi diye merak ediyorum yoksa hiç umrumda değil kimin olup olmadığı korkak olduktan sonra gözümde hiçbir şey
Tahmin ettiğim gibi inanmamışsın. Cesaret esaretin bittiği yerdir. Ben de duygularımı hissettiklerimi ve isteklerimi açık sözlülükle söylüyorum isteyen kalır dinler anlar, isteyen alınır kırılır gider. arkamdan korkağın teki söyleyemedi demesinler de... Tahmin etme boş ver sal ipini gitsin. senin yüzüne gelip söylemediği sürece. Hoşlandıgım sevdiğim var de ilerlerse farklı bir şehir söyle bakalım ne yapcak
Sevdiğim var demiştim kusura bakma özür dilerim ben öyle bir insan değilim sevdiğin varsa onunla mutluluklar dilerim demişti
O sırada patlatırdım bombayı kendimi ifşa eder '' Benim gözümde sadece sen varken gözlerin nasıl başkasına bakar '' derdim. Benle mutlu olmayacaksa o kadın daha iyisini bulamaz kanına girene kadar uğrasırım. istiyorsan arzuluyorsan asla bırakmıcaksın senin oldugundan sonra da dahil.
Şahıs şüphe barındırıyor dikkat et ❗❗❗
Nasıl
Neden reel değil de fake hesaptan yazıyor
İkimizde aynı semtteniz üstelik o esnaf bana diyor eğer istersen karşına çıkarım tabii taklifi mi kabul edersen 😂 teklifimi kabul etmezsen çıkmam hergün göz göze geliriz belki çıkıp herkese anlatırsın o yüzden yok diyor bana
Üstelik bana numarasını verdi Fake den numaranın sonu 38 daha sonra şüphelendiğim esnafın numarasını bir yerden buldum onun sonu ise 00 ama işin garip tarafı şüphelendiğim esnaf instagramda 5 dk önce aktifse Fake hesap 7 dk önce ya da hemen hemen aynı aktifligi ve farklı numaralar sizce o olma ihtimali var mi?
Bilmem olabilir de çıkar yakında kokusu
Reel olmadan olmaz bence
Esnaf olduğunu söylüyor kendini açıkla diyorum diyor sen teklifi mi kabul edersen açıklarım kim olduğumu
O yüzden reel her şey senle ben buluşalım
Bana buluşalım demişti ama tek gelme ailen yanında olsun vs demişti ben esnaflardan biriyim o yüzden de sen hayır dersin diye açıklamıyorum evet dersen ailenin karşısına çıkacam derdi
Hocam boş yapıyor. İstersen benle sen buluşalım seni rezilde etmem ama sen bilirsin
Olom adam gerçek değildir belki lan 😂
Nasıl
Fake hesap kullanan arkadaşı tanıyor musun gördün mü hiç
Esnaf olduğunu söylüyor tahmin ettiğim kişiye yazdım sen misin görüldü attı
Tüm ailesi beni izliyor
Ve bana numara verdi numaranın sonu 38 tahmini ettiğim kişinin ise 00 örneğin tahmin ettiğim kişi 5 dk önce aktifse Fake hesap ise 7 dk önce aktif gözüküyor bu nerdeyse hergün aynı o olabilir mi
Belli olmaz kral sen sakın aşık olma fake hesaba 😂
Kim dedi ki aşık oldum, daha varlığı belli değil bile
İyi iyi güzel
Değildir. ya da ergendir 😄
Ergen o ya seni işletiyor
Hiç. görmedenmi niye fake hem
İşine bak senlemi ugraşcam de bide şartmı koşuyo boş ver
Beni izleyen bir esnaf vardı ve o yeri tarif etmişti oba instagramda yazdım sen misin diye görüldü attı sizce o mu?
boş ver ugraşma adamsa adam gibi çıkar karşına teklifini yapar
Depğildir
Geçmişe bağlı
Bilmem o bilir
Öyle bir şey mi var kim olduğunu bilmeden
Hem de nasıl (!)
Çok saçma abi kim olduğunu bilemden ne teklif ediyoe anlamadım