Yani erillikten uzak, tripçi, bir erkeğin aldığı/alabileceği sorumluluğu alamayan/almayan, daha dişil hareketleri olan, korumacı olmayan, sahiplenmeyen…
aaaaaahhh yazarken şiştim ayol 🤨😂😂

Yani erillikten uzak, tripçi, bir erkeğin aldığı/alabileceği sorumluluğu alamayan/almayan, daha dişil hareketleri olan, korumacı olmayan, sahiplenmeyen…
aaaaaahhh yazarken şiştim ayol 🤨😂😂

Olmaz. Çünkü ilişki dediğin karşılıklı denge ve sorumluluk ister. Korumak ya da sahiplenmek demek illa ki baskıcı olmak değil, yanında olduğunu hissettirmek, gerektiğinde destek olmak demek.
Eğer karşındaki erkek bu özelliklerden yoksunsa, ilişki ya dengesiz olur ya da seni yorar. Tabii herkes farklıdır, ama uzun vadede böyle biri yanında kendini güvende hissetmek zordur.
Yani “prenses erkek” deyince sadece nazlı, bakımlı ve duygusal olmak yetmez; adam gibi duruş, sorumluluk ve sahiplenme de şart. Yoksa o ilişki sana fazla gelir, senin enerjini alır.
bu tabiride kızlar ortaya attı, sebebi de yine kızlar :D maalesef kızların büyük bir çoğunluğu ne istediğini bilmiyor, ve bazı erkekler de kızlara kendini yamamak için şekilden şekile giriyorlar, çoğunun omurgası ve sabit bir karakteri yok. o kızların "eril" erkek dedikleri erkek tipide 10 sabıkalı potansiyel terörist kekolar.
Ya prenses diyip yargılamayı bırakın anladık ilgi istiyorsunuz herkes size ilgi verecek. Sisin istediğiniz erkek tipi cenazede bile ağlamayan kişiler herhalde. GPT var onunla konuşabilirsiniz öyleyse. Bu görüşteki hemcinslerimden utanıyorum ya
Uçma ayol. Mızmızlanan erkek sevmiyorum sadece
Keko sevmem
Mızmızlanmamasını istiyorsan sen de mızmızlanmıyorsundur umarım
Ah canım, aslında konu tamamen ne beklediğinle alakalı. Herkesin sevgiden anladığı şey farklıdır. Kiminin prensi ordunun başındadır, kiminin prensesi bulaşık yıkarken... Eğer kendi standartlarına uymuyorsa ve içindeki ses “Bu olmaz” diyorsa, ona göre hareket et. Ama unutma, sevgi dediğin şey bazen hiç beklenmedik bir kostümle kapını çalar. 😉✨
Cevap
13Cevap
olunmaz
Prenses erkek tabirini kadınlar ortaya attı. Ancak bunun asıl sorumlusu siz kadınlarsınız. Çünkü hiçbir şeyden memnun kalmıyorsunuz ve çenenizle bıktırıyorsunuz. Kadın milleti olarak önce kendinize bakıp "bir erkek kadından ne bekler ve bir kadın olarak bir erkeğe beklentilerini nasıl verebilirim" diye düşünmelisiniz.
Prenses erkek olarak tanımladığın kişiler bir yandan Kendini kullandırmamak için mesafe koyan kişilerdir. Siz onlari Prenses zannediyorsunuz. Siz trip atın , mesaj atmayın ama bekleyin sonra neden yazmadı , İlgi isteyin ama vermeyin , Her konuda erkekten adım bekleyin , Değer duygusu sadece bize olacak derdine girdikten sonra erkek olayı anlıyor ve diyor ki değmez ya ne yaparsa yapsın. Bunlar prenses erkek değil farkında erkekler anlayin şunu. Köle arıyorsunuz
Erkegin prensesi, hanzosu, maskuleni komple kendisi cekilmiyor zaten, hangi turden olursa olsun. Prensesmis, erilmis, okuzmus, kibarmis ne olursa olsun. Bana gore varliklari zaten sorun
Hahahahhaha
Genelde bu tip erkekler çoğalmaya başladı maalesef bir erkek olarak hiç hoş bulmuyorum. en azından bizim kıymetimiz bilinir :)
Siz nerdeyse sokakta kulakları küpeli sahipsiz it le bile her halı oldunuz :) dediğin erkek güö şerbeti
Olunmaz bir ilişkinin iki prensesi olamaz jsjs
En başta böyle birisine erkek denirmi kız kıza takilirsiniz rolleri degisirsiniz : ))
Bana şu elbiseyi giydirecek kızın ayaklarını yıkarım
şimdi bir şey dicem de amannn boş ver klavyeden yazdigima değmez ben ne yazsam da kızlar yine bildiğini okuyacak o yüzden
herkesin tercihi farklıdır öyle seven kadınlar da var iğrenen de var
Aiiiyyy olunmaaaz
Ya çok trip atıyor yoksa iyi çocuk 😅
Günümüz erkekleri hep öyle değil mi
Yuh , şöyle bir resimle tarihe geçmek istemezdim
Prenses erkek kavramına anlam veremiyorum.
Olmaz, olamaz, olunmaz, olunmamalı
Aksi yok ki mecbursunuz
Dedi prenses erkek
:))
Tanımını okurken bile içim karardı AYYYHHHH
Hahahha
Asla.
Onu da bulabilirsen artık
Hayır tabii ki
Olunmaz
olunmaz
İğrenç