Prenses erkek seviyor mudur?

Erkek arkadaşımla ikimiz de benzer ekonomik seviyedeydik. İkimizde de araba vardı. Ama ilişkimiz boyunca bana ‘gel beni al’ diye mesaj atardı, ben ona hep hediyeler alırdım o bana pek bir şey almazdı. En son beğendiği bir gözlüğün linkini atıp ‘bana bundan al’ dediğini bile hatırlıyorum. Kendisi ise bana hiç ‘bugün de ben gelip seni alayım’ demediği için ev adresimi bile bilmezdi. Bunun bir ara lafını yaptığında ‘hiç gelmemi istememiştin ki deseydin gelirdim’ demişti. Ha şu da var, ‘AirPods’un güzelmiş beğendim’ dediğimde ‘sana da alayım aşkım’ derdi ben yok gerek yok’a getiririm bir şey istemezdim. İsteyecek olursam alırdı ona şüphem yok. Ben açık açık bir şeyler istiyor olmayı biraz kendimi yüzsüz gibi hissedeceğimden hiç beni al, bana şunu al demezdim ama demeli miydim? Bazı erkekler gerçekten kendisi düşünemiyor komutla mı çalışıyor? Onun bu rahatlığı beni sevmediğini mi gösterir? Bu arada şu an tahmin edebileceğiniz üzere ayrıyız. Evine hediyeler yollayıp peşinden koşturacak olsam barışacağına şüphem yok ama kadının avcı erkeğin av gibi davrandığı bir ilişki yürümez. O çabalasın diye bekliyorum, beklerken de gerçekten ayrılmış bulunduk sanırım.

Prenses erkek seviyor mudur?