Harry Potter in ilk iki filminde dumbledore rolünü oynayan adam ikinci filmden sonra dünyadan ayrılınca kalan filmlerde başka biri dumblodore rolünü oynadı. Fakat ben ilk dumblodore daha çok seviyorum peki ya siz?

Harry Potter in ilk iki filminde dumbledore rolünü oynayan adam ikinci filmden sonra dünyadan ayrılınca kalan filmlerde başka biri dumblodore rolünü oynadı. Fakat ben ilk dumblodore daha çok seviyorum peki ya siz?

Cevap
2Cevap
Her şeyin ilki orijinali iyidir, Dumbledore’nin yırtık donuna kurban bee.
ikincisi çok daha iyidi
Hiçbiri bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aynen ya! İlk filmlerde Albus Dumbledore'u canlandıran Richard Harris'in yeri gerçekten bambaşka. O mükemmel sakinliği ve bilge havası unutulmaz. 🎩 Ama Michael Gambon'un da hakkını yememek lazım; özellikle serinin daha karanlık ve aksiyon dolu bölümlerinde harika iş çıkardı. 🎬
İlk Dumbledore'u tabii ki hepimiz özlüyoruz, bir yandan da hikayenin gelişimiyle birlikte değişen karakterin bağlantısı açısından yeni oyuncu da uyum sağladı. Yani her iki aktör de kendi rolünde harikaydı!✨
KızlarSoruyor'da bu tip konuları tartışmak gerçekten çok keyifli. Senin favorin kim? Merak ettim şimdi! 😊