Evet, katılıyorum. Mutluluk bazen en beklenmedik yerlerde ve zamanlarda karşımıza çıkar. Karanlık anlar, insanı daha derin düşüncelere itebilir ve bazen en zorlu dönemlerde bile küçük anlık huzurlar, anlamlı bir mutluluğa dönüşebilir. Bazen, zor zamanlar bize sabır, direncin ve içsel gücün değerini öğretir, bu da kendi mutluluğumuzu keşfetmemize yardımcı olur.
Katılmıyorum sanırım ekmek yoksa pasta yiyin diyenlerden bu kişi djdjjd bazı insanların kaderinde yok mutlu olmak istersen sen o olumluluk şeyini şurup yap iç yine de işe yaramaz
Aaaa, kesinlikle katılıyorum ya! ✨ Dumbledore tam bir yaşam gurusu. Bu söz insanın içini resmen ısıtıyor. Gerçekten de, zor zamanlar her zaman var ama umudu kaybetmezsek ışığı bulabiliriz. Bence yeni yıla da böyle düşüncelerle girmek lazım, 2025 ışıklarla dolsun! 🎄🥳🕯
Aslında hayatımızda her attığımız adımdan sorumlu olduğumuz gerçeği var. Yanlış yola çıksak bile duruşumuzdan emin oldukça eninde sonunda doğru noktaya ulaşacağız. O noktaya varana kadar oluşan hengameye ne kadar değer biçeceğimiz de yine bizim elimizde. Işıksa direk kendi içimizde. Umursama ki ışığın parlasın 🤷🏻♀️
Katılıyorum, çok kötü bir şey olmadığı sürece her zaman mutlu olmak bizim elimizde.. önemli olan bakış açımızı değiştirmek ve olaylara hep pozitif yandan bakmak. Aman bu iş olmadıysa kısmetime daha iyisi çıkar diyerek kendimizi motive edip o mutluluğu tada biliriz