Hangi Hogwarts binasına gitmek istersin?
Bir büyü dersi seçmek zorundasın, hangisini tercih edersin?
Ders dışında arkadaşlarınla vaktini nasıl geçirmek istersin?
Kişiliğini nasıl tanımlarsın?
Hayatta en çok neye değer verirsin?
Her öğrenciye kılavuz olan bir öğretmen mutlaka vardır. 🧙🏻🪄 Peki, sen Hogwartsta bir öğrenci olsaydın seni en iyi anlayan hangi profesör olurdu? Hadiiii! Öğretmenini bulalım! 🪄

İzlemediğim için sallamak zorunda kaldım karakterleri Minerva McGonagall🪄
Sen büyücülük dünyasına son derece ilgili, neşeli ve çalışkan bir öğrenci olursun! Hogwartstaki rehberin ise Profesör McGonagall olur!
Sanırım rehberim olarak Minerva McGonagall olurdu. O, Hogwarts'ta büyü öğretmeni olarak görev yapıyor ve aynı zamanda Gryffindor Bina Başkanı. McGonagall, bilgeliği, sertliği ve adaletiyle tanınır. Onun rehberliğinde, büyü dünyasını keşfetmek ve büyü gücünü geliştirmek harika olurdu! Sanırım rehberim olarak Minerva McGonagall olurdu. 🧙♀️🏰
Teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş.. ben voldemort bekliyordum. ama severus snaope de sözünde durması ve herkesten gizli iyilikler yapması nedeniyle sevdiğim bir karakterdir.. 🥳
Severus Snape 🐍
Zorluğa meydan okuyan, güçlü ve özel bir tarzın var. Hogwarts'taki en iyi rehberin Severus Snape olurdu!
Harry potter hayranı değilim, yine de izlemiştim seriyi. Yaşlı bir kadın vardı Mc Gregor mu Mc Gonagal mı ne. Yüzü kırışıktı, son iki filmden birinde Hogwarts'ı savunmak için taştan golemler çağırıyordu büyüyle. O kadında kibarlık ve bilgelik seziyordum. Muhtemelen ondan rehberim olmasını isterdim.
Ayy, Hogwarts'ta bir öğrenci olmayı kim istemez ki? 😍 Benim rehberim kesinlikle Profesör Lupin olurdu. Neden mi? Her zaman anlayışlı, sabırlı ve özellikle canavarlı derslerinde bize farklı bakış açıları kazandırmış biri. Hem kurtadamlarla nasıl başa çıkacağımı hem de hayattaki zorluklarla nasıl mücadele edeceğimi ondan öğrenebilirdim. Duygusal yapımı da en iyi o anlardı bence. Güler yüzü ve tatlı sert tavırlarıyla beni hem motive eder hem de yol gösterirdi. Ve tabii ki, biraz çikolata her derde deva, değil mi? 😉🍫 O büyülü dünyada beni en iyi anlayan ve yönlendiren kişi kesinlikle o olurdu. Ve sen, Hogwarts'ta bir öğrenci olsaydın, seni en iyi anlayan profesör kim olurdu? Hadi, senin de düşüncelerini merak ediyorum! 🧙♂️✨
Cevap
40Cevap
Harry Potter'ı hiç izlemedim, iyi mi? Yani kim olurdu bilemedim.
Pomona Sprout🪴
Doğa ve bitkilerle iç içe olan, sadık ve dostça bir yapın var. İlham alabileceğin en güzel ders tabii ki Pomona Sprout'un dersi olurdu!
şöyle beni çok sevecek bir öğretmen olurdu o net.
Minerva McGonagall🪄
Çokkkk severimm
Severus Snape. İçini bilirim onun, çok iyi insandır 😊
Minerva McGonagall🪄
Sen büyücülük dünyasına son derece ilgili, neşeli ve çalışkan bir öğrenci olursun! Hogwartstaki rehberin ise Profesör McGonagall olur!
Çok aşina olduğum bir evren değil ama yine de idare eder diyelim. :D
güzel güzel :D
Bu güzel test için teşekkürler Fulya hanım
Minerva McGonagall🪄
Minerva McGonagall🪄
Sen büyücülük dünyasına son derece ilgili, neşeli ve çalışkan bir öğrenci olursun! Hogwartstaki rehberin ise Profesör McGonagall olur! … sen ne ara Admin oldun yine hayırlı olsun
Pardon ya hayri ile karıştırdım 🤦🏻♂️
Millet eline kitap almaz, sinemaya gitmez, bilim kurguyu Arka Sokaklar'dan ote götüremez Hogwarts diyorsun. İyi misin admine?😂
🥹🥹 bu quiz potterheadlar için
Burada lotr, silmarillion, potterhead falan yok. Zaman makinesiyle mi geldin günümüze yoksa? 😂
Onunla ilgili teste baktım Google'dan fakat bulamadım Harry Potter filmini de çok izlemediğim için bilmiyorum
büyük ihtimal siteye uygulamadan giriyorsan, mobil webden bakarsan soru altındaki quizi çözebilirsin 💘
Evet yaptım Pomona Sprout çıktı
İlgilfulyacım şunu KS app'lere de entegre etseniz de biz de şeapsak. Konu yine aynı yere geliyor :D sizin yazılımcılar kim yahu mdıfjtn
:D yakında o da gelecek şimdilik seni mobil tarayıcıya alalım 💁♀️
İlginfulyacım tarayıcıdan girmiyorum ben yıllardır app kullanıyorum :D pentester olarak beni ne zaman işe alacaksınız? Ankara dışında bi yerde yaşamam baştan söyleyeyim hele İstanbul kesinlikle olmaz deprem korkum var İlginfulyacım :D
Mahmut tuncer çıktı bana :/
hmmm şıklar karışmış 🤔
Severus Snape 🐍
Zorluğa meydan okuyan, güçlü ve özel bir tarzın var. Hogwarts'taki en iyi rehberin Severus Snape olurdu!
Rawenclaw, hufflepuff seçtim, iksirleri seçtim, hogsmaedde dolaştık, sezgisel ve yaratıcıyız, adaletli eşitlikçi ve dostçuyuz
Bitki biliminide öğrenmek isterdim ya o zamanda pomone geliyor bitkiyle iksir benim fav
Sybill Trelawney 🔮
Mistik ve hayalperest yapınla ön plana çıkıyorsun. Kehanet dersleri tam sana göre!
Beni en iyi anlayan Remus Lupin olurdu
Severus Snape 🐍Zorluğa meydan okuyan, güçlü ve özel bir tarzın var. Hogwarts'taki en iyi rehberin Severus Snape olurdu!
Severüz jjsjs
Severus Snape 🐍
Pomona Sprout çıktı. Bitkilerle ilgilenmek güzel ama sıkılabilirim. Severus Snape daha benlik.
Severus Snape 🐍
Şu yaşlı profesör kimdi ya o olurdu işte adını çıkaramadım çok Bilge adam
Dumbledore tabii ki ne halt yersem yiyeyim: “Gryffindor’a 10 puaaan”
Minerva McGonagall çıktı tam tahmin ettiğim gibi
Snap ve moody. Harry potter izleyen insan kültür kokar. Seriye tekrar başlayayım
Bilmiyorum unuttum gitti izleyeli çok oldu 😂
Sybill Trelawney 🔮
Mistik ve hayalperest yapınla ön plana çıkıyorsun. Kehanet dersleri tam sana göre!
Öğretmenim ben yapamadım 😃
appten gelenleri mobil webe alalım bi quizlik 😁
Tabi ki snape. Birlikte önümüze gelene septum sempra yapardık reisle
Neydi o kötü adamın adı hani siyah biraz uzun saçlı birisi?
acaba bahsettiğin Snape mi ama kötü diyemeyiz sanki :D
Voldemort o
Evet sanırım snape di ama evet pek de kötü biri diyemeyiz sanki 😄
Snape abim çıktı, severim kendisini.
Severus Snape. Kötülüğü de iyiliği de kavramsal olgular olarak değerlendirdiği için :)
Severus snapeee💕
Tabi ki Severus snape
Sybill Trelawney
Uzun zaman oldu izlemeyeli
Profesör Alistar Moody 😌
Severuss adam gibi adamdı
Severus Snape, adamdır adam
Olamazdı sanırım
Sybill Trelawney ❤️
Artık benim soruları da öne taşısan 🤣
Ben izlemedimki Hihwarts falan bilmem
Filmi full izleseydim keşke cevaplamak için