Diziler & Filmler Hogwarts’ta hangi karakter olurdunuz? LaaLaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Luna Lovegood herhalde😂 Yalnız ve bir acayip kız. Siz hangisi olurdunuz? Hogwarts’ta hangi karakter olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Severus olayım ben. Öğrencilere işkence ediyim ahah 0 1 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Oouu iyi bir Slytherin kanı😂😂😂 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl şu burunsuz yok mu voldemort hah işte bana o rolden bir 500 gram sar bir iki tutam draco harrynin gözlüklerini de yanına bırakırsan tam olur 0 3 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Bir insan neden Voldemort olmak ister ki 😂 Yorumla Orangutan4 +1 yıl Bilmem sevilmeyen karakter olmak nasılmış görmüş olurdum Yorumla LaaLaaa +1 yıl İlginç bir düşünce Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Çok karakter yok. Harry i severim. Ama seçim yapmayıp seçecek arkadaşlara boş kontenjan bırakayım 😊 0 5 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Ben hep orada olduğumu hayal ederdim😂 Sizin yerinize ben seçim yapayım, Hagrid😂 bakın bunu kimse seçmemişti😂 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Hahaha tabi seçen olmaz , sende biraz ponçiklik sezdim 😂 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Teşekkür ederim ne demek istediğinizi anlamasam da 😂 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl Size iyi eğlenceler 😂 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Teşekkürler size dee Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Severus Snape (adamın hammaddesi) 1 1 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Onca mükemmel karakter varken neden Severus 😂 Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Yüzüklerin efendisi seviyorum hogwarts bize ters 1 1 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Yüzüklerin efendisi de başka.. ikisini aynı kefeye koymayalım ama ☺️ Yorumla
karizmayabak Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kendim olurdum onlar bana göre senaryo yazsınlar 😂 0 4 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Hahahaha ama yinede biraz Draco aksiliği sezdim😂 Yorumla karizmayabak +1 yıl Ben Albus olmak istiyorum 😂 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Albus dombledore ❤️ ya kesinlikle serinin en akıllı ve en havalısı Yorumla karizmayabak +1 yıl Bende öyle düşünüyorum 😂 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Sirus Black olmak isterdim tam benim kalemim.. 0 1 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Sirius deyince akan sular durur.. Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl rowena ravenclaw olsun 0 2 Yorumla LaaLaaa +1 yıl İnanılmaz. Nasıl aklınıza geldi? Ben bile bir duraksayıp kimdi diye düşündüm😂 Yorumla şakaysakomikçünkü +1 yıl serinin sıkı takipçilerindenim 😅 Yorumla
almonla Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 54% +1 yıl Kesinlikle Laklak lovegood 😅😂😂 0 3 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Yaaa bencedeee😂😂😂 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Sizde hafiften ona benziyorsunuz ☺️🤣 Yorumla almonla +1 yıl Tesekkur ederim ❣️❣️❣️ Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hermione Granger olabilir 😄 0 2 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Aaa hermionee 😍 söylerken bile uzatıyorum ne tatlı ne şirin ya. Çok çalışkan çok Zeki herkesi çekip çevirir kendileri😂 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Evet en sevdiğim karakter kendisii 😍😅 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Karakter söyle bir tane o olayım 0 2 Yorumla LaaLaaa +1 yıl George Weasley 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla
pale100 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Lisede Instagram bio ya Hogwards Anadolu lisesi yazmıştım 0 1 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Ahahahahhahab bak Buda iyiymişş Allahım nolur bende Hogwardsa gitmek istiyorum ❤️❤️❤️ filmi izlerken böyle dua ederdim 😂😂😂 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Albus dumbledore 0 2 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Harika🙏🙏🥳 Yorumla dynamiteee +1 yıl Aynen ✨ Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayri potter 0 4 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Harry değil yalnız hayri😂😂 Yorumla Mustzy +1 yıl Menşei türkiye olunca hayriye dönüşüyo Yorumla LaaLaaa +1 yıl Aksini söyleyeni duymadım 😂 Yorumla Mustzy +1 yıl Demekki doğru bilgi 😅 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ravenclaw 0 10 Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl karakter olarak sirius Yorumla LaaLaaa +1 yıl Ohaa sirius hiç beklemezdim 🥲 mükemmel seçim Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl favorim di Yorumla LaaLaaa +1 yıl Düşününce evet Siriusun ölüm sahnesi özellikle yıkılmıştım 🥲 Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl harry potterın aktörü danniel ın o sahnede attığı çığlıklar o kadar kötüymüş ki kadın oyunculardan bazıları ağlamış ondan o sahneyi sessiz koymuşlar. Yorumla LaaLaaa +1 yıl Ciddi misiniz bunu bilmiyordum😳 Ama serinin en duygusal sahnesiydi. Dombledore un astronomi kulesinde öldüğü sahneyle yarışır Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl öyle o da çok kötüydü sadece ben sirius en sevdiğim karakter olduğu için ayrı bi üzülmüştüm Yorumla LaaLaaa +1 yıl Karakterler gerçek gibi sevdirdi, üzdü, sevindirdi.☺️ Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl öyle zaten dizi film dediğinde öyle olmalıdır bunu yaşatan oyuncu başarılı olmuş demektir. Yorumla LaaLaaa +1 yıl Haklısınız Yorumla
safaktr05 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Thor 0 2 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Neee thor mu😂 Yorumla safaktr05 +1 yıl Aynen öyle😎😎 Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Profesör Dumbledore 0 3 Yorumla LaaLaaa +1 yıl Vaaaayy iddialı bir karakter ☺️ Yorumla LimanunGemileri +1 yıl O filmde en sevdiğim karakterdir kendileri.. Yorumla LaaLaaa +1 yıl Evet Harry den sonra baş karakter oydu bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Severus olayım ben. Öğrencilere işkence ediyim ahah
Oouu iyi bir Slytherin kanı😂😂😂
şu burunsuz yok mu voldemort hah işte bana o rolden bir 500 gram sar bir iki tutam draco harrynin gözlüklerini de yanına bırakırsan tam olur
Bir insan neden Voldemort olmak ister ki 😂
Bilmem sevilmeyen karakter olmak nasılmış görmüş olurdum
İlginç bir düşünce
Çok karakter yok. Harry i severim. Ama seçim yapmayıp seçecek arkadaşlara boş kontenjan bırakayım 😊
Ben hep orada olduğumu hayal ederdim😂 Sizin yerinize ben seçim yapayım, Hagrid😂 bakın bunu kimse seçmemişti😂
Hahaha tabi seçen olmaz , sende biraz ponçiklik sezdim 😂
Teşekkür ederim ne demek istediğinizi anlamasam da 😂
Size iyi eğlenceler 😂
Teşekkürler size dee
Severus Snape (adamın hammaddesi)
Onca mükemmel karakter varken neden Severus 😂
Yüzüklerin efendisi seviyorum hogwarts bize ters
Yüzüklerin efendisi de başka.. ikisini aynı kefeye koymayalım ama ☺️
Kendim olurdum onlar bana göre senaryo yazsınlar 😂
Hahahaha ama yinede biraz Draco aksiliği sezdim😂
Ben Albus olmak istiyorum 😂
Albus dombledore ❤️ ya kesinlikle serinin en akıllı ve en havalısı
Bende öyle düşünüyorum 😂
Sirus Black olmak isterdim tam benim kalemim..
Sirius deyince akan sular durur..
rowena ravenclaw olsun
İnanılmaz. Nasıl aklınıza geldi? Ben bile bir duraksayıp kimdi diye düşündüm😂
serinin sıkı takipçilerindenim 😅
Kesinlikle Laklak lovegood 😅😂😂
Yaaa bencedeee😂😂😂
Sizde hafiften ona benziyorsunuz ☺️🤣
Tesekkur ederim ❣️❣️❣️
Hermione Granger olabilir 😄
Aaa hermionee 😍 söylerken bile uzatıyorum ne tatlı ne şirin ya. Çok çalışkan çok Zeki herkesi çekip çevirir kendileri😂
Evet en sevdiğim karakter kendisii 😍😅
Karakter söyle bir tane o olayım
George Weasley 😂
:D
Lisede Instagram bio ya Hogwards Anadolu lisesi yazmıştım
Ahahahahhahab bak Buda iyiymişş Allahım nolur bende Hogwardsa gitmek istiyorum ❤️❤️❤️ filmi izlerken böyle dua ederdim 😂😂😂
Albus dumbledore
Harika🙏🙏🥳
Aynen ✨
Hayri potter
Harry değil yalnız hayri😂😂
Menşei türkiye olunca hayriye dönüşüyo
Aksini söyleyeni duymadım 😂
Demekki doğru bilgi 😅
ravenclaw
karakter olarak sirius
Ohaa sirius hiç beklemezdim 🥲 mükemmel seçim
favorim di
Düşününce evet Siriusun ölüm sahnesi özellikle yıkılmıştım 🥲
harry potterın aktörü danniel ın o sahnede attığı çığlıklar o kadar kötüymüş ki kadın oyunculardan bazıları ağlamış ondan o sahneyi sessiz koymuşlar.
Ciddi misiniz bunu bilmiyordum😳 Ama serinin en duygusal sahnesiydi. Dombledore un astronomi kulesinde öldüğü sahneyle yarışır
öyle o da çok kötüydü sadece ben sirius en sevdiğim karakter olduğu için ayrı bi üzülmüştüm
Karakterler gerçek gibi sevdirdi, üzdü, sevindirdi.☺️
öyle zaten dizi film dediğinde öyle olmalıdır bunu yaşatan oyuncu başarılı olmuş demektir.
Haklısınız
Thor
Neee thor mu😂
Aynen öyle😎😎
Profesör Dumbledore
Vaaaayy iddialı bir karakter ☺️
O filmde en sevdiğim karakterdir kendileri..
Evet Harry den sonra baş karakter oydu bence