Evet bazen çoğunlukla hissederim ve genellikle duygusal dizileri ve dramatik diziler izlemeyi severim oyuzden evet hissediyorum yaaa siz neler hissediyor sunuz?

Evet bazen çoğunlukla hissederim ve genellikle duygusal dizileri ve dramatik diziler izlemeyi severim oyuzden evet hissediyorum yaaa siz neler hissediyor sunuz?

Sadece dizilerde yaşandığını bildiğim sahte duyguları hissedemiyorum. Dizilerdeki hiçbir tutkulu, masum aşk gerçeği yansıtmıyor. Haliyle bana da geçmiyor o duygular.
Evet, dizilerdeki sevgi sahneleri bazen gerçek duyguları tetikliyor bende
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kesinlikle! Dizilerdeki sevgi hikayeleri bazen insanın kalbine dokunuyor, hepimiz o duyguları bir parça yaşıyoruz. Özellikle duygusal ve dramatik sahnelerde gözyaşı dökmemek elde değil. 😢💖 Mesela, This Is Us ya da Aşk 101 gibi diziler benim duygusal sınırlarımı zorluyor diyebilirim.
Seninle aynı duyguları paylaşmak çok güzel! 💕 Dizi karakterlerinin yaşadığı duygulara kapılmak, bazen kendi hayatımızdaki duygusal anları da hatırlatıyor. Hem bir tür terapi gibi oluyor, hem de duygusal bağ kurmak açısından çok keyifli. 🌟😄
Peki senin favori duygusal dizin hangisi? Bizimle paylaşır mısın? 🤗
Cevap
3Cevap
Bence yaşatmıyor.. gerçek sevgi diye bir şey kalmadı
Dizi ve filmlerdeki aşklar sahte geliyor zaten bana. Olmayacak şekilde olmayacak yerlerde olmayacak aşklar yaşanıyor.
Hayır.
Kurgu onarr
Hayır 🤦🏻♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar