Günümüzde gerçek aşk var mı ya fghjfjfjd
Gerçek aşk yalnız dizilerde mi?

Günümüzde gerçek aşk var mı ya fghjfjfjd
Valla var billahi var tillahi var hayatıma giren biri olursa hem kendisi hem burada herkes görecek insan nasıl sevilip sayılır sevgi ne demek görecek herkes 6 yıldır arıyorum inşallah bir gün ya nasip
Aşk arayandan kaçar, kaçanı kovalar. Gerçek aşk, genelde ondan korkup kaçanların elindedir. Tıpkı ilişkilerdeki gibi... Kaçan kovalanıyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır sadece dizilerde değil. Benimle olan kadın bunu kesin olarak bilir. 😂
Gerçek aşkı bulmak için ilk önce gerçek insanı bulmak gerek açıkçası ancak gerçek insanı bulmakkda kolay değil gerçek insan nasıl anlaşılır. Düzgün kişilikli biridir yanlış yapmaz dürüstlüktür herşeyi kötü bir şey aklına gelmez doğal vefakar biridir saygı nedir bilir hoşgörü nedir bilir aslında ömürlük biridir böyle insanı bulmak aslında büyük bir şans bulunsada kıymeti bilinirmi bilmiyorum çünkü devir gümüşü pırlantaya çeviren devir olmuş
Adı aşk mı yoksa anlık heyecan, cekim, istek mi onu bilmiyorum ama sadece dizilerde olmadığını biliyorum, sen ne düşünüyorsun çilek reçeli🍓😊
Bence de o var olanın adı ask değil, heyecan/ kütle çekim kuvveti, fizik dersin iyiyse anladın beni😃
Bende artık gerçek aşka inanmıyorum. ne zaman kız arkadaşım olacaksa :D
İyi adamların hiç kadınlara, iyi kadınlarında p. ç adamlara denk geldiği şu zaman da aşk meşk yok olur gider
Yalnızca dizilerde değil, bir de filmlerde var 😄
Diziler dışında da olan var ama işte o istisnaya denk gelmek önemli
Aşk diye bir şey yok, birini seversiniz olur biter.
Aşk mı eskidenmiş onlar şimdi sevgili olunur yanında 2 yedek oyuncu bulundurulur heyacan peşinde herkes sadakat yok kimsede
Yok şimdi daha çok para var, nerde para orada eğlence ve evlenme
Hayır yaşadık o mevzuyu da
Aşk içimizde...
Dizilerden geldi ne geldiyse başımıza
aşk hikayeden başka bişey değil
Masallarda
Evet maalesef sadece masallarda ve filmlerde
Kalıbımı basarım var ama çok nadir
Bu zaman gerçek yok zevk peşindeler sevenlerde
Evet
En İyi Erkek Görüşleri