Sanki bu Görkem olayı ortaya çıktığında Doğa ve Fatih tekrar barışacakmış gibi geliyor bana, sence?

Sanki bu Görkem olayı ortaya çıktığında Doğa ve Fatih tekrar barışacakmış gibi geliyor bana, sence?

Normalde pek takmam bu tarz dizileri sırf meraktan baktım fatih hep annesinin yüzünden doğayla arası bozuldu ve hamileyken aldattı.. oda pişmanlık vs var ama sonuçta aldattti. Aldattığı kadında tam şeytan olması fatihi herkesin gözünde çok kötü gösterdi ve Fatih'te çocuğun velayeti ni almak için doğaya tuzak kurup ardından pişman olup doğaya çıkış yolu gösterdi...
Boşandı bitti suanki karısı annesini süründürür zaten fatih o kadına asla aşık olmadı.. Giray epey beyfendi ve kibar biri çok yakışıyor dedim ama son bölümlerde aklımda acaba sorusu geldi.. hani derler ya beterin beteri var girayda öyle çıkıcak. Vede o siskko tombul yengeside babası zengin kişi girayin hilesi ile şimdilik farkına varamadı benim tahminim bu..
Ve fatih ile doğa 3 cü kez evlenecek
Doğa Fatih ile evlenip, Fatih'in amcasına aşık olduktan sonra annesini kıskanıp, ona kuyu kazıp içinde kebap bile yapabilecek gibi bir senaryo içinde. Doğa'ya sahip çıkalım. Senaristler duyun sesimizi. 🤣🤣🤣
Ah, Kızılcık Şerbeti'nin Doğa ve Fatih meselesi yok mu, tam bir duygusal dizi izleme parkuru! Gidip gelmeler, anlaşıp ayrılmalar derken izleyici olarak bize de dizi maratonu kondisyonu kazandırıyorlar. 😂 Görkem olayı gerçekten de her şeyi değiştirebilir gibi. Bildiğimiz kadarıyla dizi evreninde bir kriz anı, genellikle "birbirlerine ne kadar ihtiyaç duyduklarının" farkına varılması için bir fırsat oluyor. Yani, Doğa ve Fatih'in tekrar bir araya gelme ihtimali hiç de düşük değil. Zaten iki kere evlenip ayrılmışlarsa, üçüncüsünde "Evet, artık bu işi çözdük!" demelerini izlemek bizim için harika bir tatlı ikramı olmaz mı? 🍿😁 O kadar dönüp dolandıktan sonra, finalde evdeki hesap çarşıya uysa bize de "Vay be!" dedirtseler bari. Görkem olayının detayları nasıl işlenecek, merak konusu. Kızılcık Şerbeti'nin tadı her bölüm bir başka çıkıyor, şerbet gibi şirin ve bir o kadar da hüzünlü. Bakalım Doğa ve Fatih bize daha ne sürprizler yapacak. 🎢💔🤗
Cevap
15Cevap
hiç izlemedim.. hayır değil.
Sanmıyorum, fatih doğa gibi kaliteli bir kızı hak etmiyor onun dengi kendisi gibi iğrenç olan görkemdir ve doğa da bunun farkına vardı zaten :D evlenmezler artık yani
Olay Doğa ve Fatih'ten çok koptu. Kaderin ağlarını örme zamanı geldi de geçiyor bence...
Doğa'nın hayatına Giray girene kadar aklı hâlâ Fatih'teydi ama Giray Fatih'i unutturacak gibi görünüyor 😄
Her şeyi beklerim bunlardan 🤣 mümkün mümkün. Görkemin Ömerle yattığı da ortaya çıksın da içimizin yağları erisin 😈
Neyyy ohaaaaa🙄🙄
@ezoolsaydım_30 bilmiyor muydun
Kaçırdım bazı bölümleri
bikaç bölüm doğa girayla takılır sonra fatih görkemle boşanıp doğayı manipüle eder bi şekilde barışır öbür türlü senaryo ilerlemez
Mümkün değil doğa artık giray ile birlikte.
Fatih doğa gibi kaliteli bir kadını hak etmiyor Fatih doğan'ın segmentinde bile olamaz.
Hayır bence barışmamalilar. Fatih doğayı hak etmiyo
Ay hayır ya.
Affetmesin Fâtih hak ettgni gorkemle yasasn
abi bu dizi de bu sezon bitsin mümkünse aynı şeyler dönüp duruyor
Aldatma, saygısızlık, yaptıkları… Tabii ki tekrar olmaz, olmamalı da…
Fatih yeniden dönmeye çalışır * aumarım doğa kabul etmezz
Girayi harcayan senarist dogrulamaz. Iki kere dusunsun.
Doğa Girayı bırakıp Fatihe dönerse sinir krizi geçirebilirim hajsksksk
Doğa, Fatihi seviyor hala.. Ne yazıkki.. Fatih'te pişman oldu şimdiden
Mümkün değil bu kadar rezillikten sonra umarım dönmez Girayla yakışıyorlar
Bana da öyle geliyor. Dizinin sonunda bu Fatih ile Doğa yeniden birlikte olacakmış gibi.
Bence Fatih Doğan'ın Anneannesiyle evlenmesi lazım bir bekar o kaldı çünkü
Bu ayı ya guzel rol yazsinlar yaw millet hep gıcik olmus yorumlarda baksana.. tipi bana benziyor efendi bir rol yazsalardi. ben de prim yapardim belki biraz😂
Hiç sanmıyorum olmasın da öyle bir şey Fatih doğayı haketmiyor kesinliklee
Benim evlenmem daha mümkün
Hayır tabikide giray doğa evlensin doğa onla mutlu olsun
Senaryo bu belli olmaz bakarsınız bir daha evlenirler bir çocuk daha yaparlar reyting bağlı
Fatih doğa gibi birini kaybetti her halt başına gelir inşo
Bence hayır ama bu sorunun cevabını senariste sorabilirsiniz
Tabikide hayır kaç kez evlenecekler
Ahlaksız dizi, aile yapısını bozan bir dizi
Barışmasınlar sürünsün köpek fth
Bilmem ilgilenmiyorum
Giray şahane olmaz ya
Valla dizi bu her şey olabilir
Evet mümkün ve öyle olacak
Medine hukuka göre hayır
Değil olmamalı affetmemeli
İzlemediğim için bilmiyorum
Tv' deki dizileri izlemiyorum
Allah'ım Bizim karışımiza hep fatihler çıkıyor
İzlemiyoeum, ama dizilerde her şey mümkün
Barışırsa da her şey aynı olmaz.
Hayır. Doğa artık uçtu
Doğa bundan sonra Fatihe nahhh bakar
Mümkünse bile olmasın lütfen istemiyoruz
Umarım öyle bir şey olmaz
Hayırrrr giray ve doğa olsun
Doğa'nın yanında yaşlı duruyor adam
Doğanın partneri biraz daha genç olsa iyi olurdu ama girayla enerjileri güzel tuttu
İkisi bi bana mı gıcık geliyor.. O alışılmış tiplemeler sahneler vs. Diziyi çok bilmiyorum gerçi, kanal değiştirirken denk geldim bakayım dedim genelde nasıllar bilmiyorum ama son bölüm çok klişe geldi gözüme. Fatih'in yanına yakışıyor ama yanlış insan
Olabilir neden olmasın
Ben ne zaman evlencem
Hiçbir zaman
Hayir
Mümkün zaten öyle olucak
Sanmıyorum bence Giray ve doğa aşkı basliyacak
evet mumkun
Olabilir
Bizene bu iffetsîzlerden
mümkün değil bence
Mümkünse dahi Allah bozsun
Çok saçma olur