Aldatmayan bir koca, evden işe; işten eve gelen bir adam, zengin ve parası da var. İstediğini alabiliyor ve sağlığı da yerinde. İyi bir baba ve kızına da düşkün. Yahu cidden Doğa şımarık bir hava içine mi girdi yoksa Fatih'in güç zehirlenmesinden dolayı Doğa'yı ciddiye almaması ve laf sokması mı olay? Yani boşanmayı gerektirecek ne olabilir?
Yha bunlar 3 kere evlendiler. Valla gına geldi. Anası da aynı şeyi yaptı Ömer'le. Zaten en başından evlenmeleri saçmaydı. Okulu 10 senede bitiremeyen bir tipten akıllı olmasını beklemek saçma olurdu zaten. Akılsız. Gidip diş hekimliğini bitirip doktor olaydı da, anası da ona muayanehane açaydı. Koca dırdırı çekmeyeydi. Şöyle kafasına kafasına sümsük yapıp "akılsız akılsız" demek istiyorum Doğa'nın. Aşk, aşk, aşk. Al sana aşk. Zaten "davul bile dengi dengine" demişler. Birisi seküler, diğeri muhafazakar. Olmaz yani. En başından belliydi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
Sen diziyi izlediğine emin misin? Doğa hamileyken Fatih onu aldattı bir de üzerine kızın hayatını başka şekillerle cehenneme çevirdi, ailesi kızın üzerine geldi Fatih gıkını çıkarmadı normal olarak ileriki yıllarda tiksinmeye başladı? Aynısı size yapılsa kıyameti koparacak adamlarsınız bi git allah aşkına
0
6 Yorumla
Soran
8 ay
Kabul etmeseydi? Abdullah bey sofrada güzelce söyledi. Fatih ise Kıvılcım ne dedi? Sözünü tuttun ve düzeldin dedi. Doğa'nın yaptığı şu an besbelli ne istediğini bilmeyen şımarıklık. Geri dönmeseydi, annesinin istememesine rağmen Fatih'le evlendi. Fatih evet yaptı büyük bir hata, kabul etti ona rağmen de. Kendisi bir evlilikte denedi boşandıktan sonra ama o adamdan herhangi bir sevgi de göremedi Fatih'in sahiplendiği kadar. Dar bakmayın olaya. Yarın boşansa gene Fatih diyecek Doğa, vazgeçemez.
Eee Fatih yaptı bir hata, bu sefer de hata sırası Doğa'da niye o insan değil mi madem aldatması bir hataydı ve görmezden geldik bu sefer de Doğanınkini görelim, durumlar eşitlenir hem. Kısasa kısas 🤭
Doğa zaten birisiyle evlenmedi mi? Denedi olmadı ve annesi istemedi tekrardan evlenmesini ama o gidip evlendi. Sonra Fatih düzeldi derken annesini kaybetti bir de yetmedi abisi delirdi ve vuruldu öz kardeşi tarafından bunlar kolay değil. Fatih deli gibi aşık Doğa'ya. Fakat son zamanlarda zengin olunca da boşlukta her şeyi oluyor neticede. Fatih'te tek başına koca şirkette yüklendi sorumluluğu evet güç zehirlenmesi yaşadı olabilir ama Doğa kabullenmedi bunu sanki rakipmiş gibi davrandı ona. Biraz iltifat etse düzelecek.
Az önce de firazın aldatmasını normalleştirmeye çalışmışsın. Emin ol firazın aldatması daha saçma çünkü nursema firaza böyle büyük bir yanlış yapmadı. Klasik bir ataerkil toplum erkeğisin sadece, erkeklerin her yaptığını hak gören
O soruyu iyi okumamışsın. Firaz'ın aldatma olayını. Haklı bulmadım, onu itecek bir olayı yaşatması. Durduk yere aldatanı haklı bulmam yani. Ona kalırsa Işıl'da aldatıyor evli iken niye? Para pul da var ama adam eksik. O eski Abdullah değil de ondan. Hani olaydan sonra değişti ve Işıl'da soğudu. Gizli kaçamaklar ile hayatına heyecan katıyor. Parası için evlendi olabilir ya da seviyordu o zamanlar. Yani haklılık konusu tartışılır. Firaz bebek istedi, kabul etmedi. Kocan gibi hissettir dedi gene soğuktu Nursema. Olaya biraz Firaz penceresinden bak, adam seviyor bu kızı ve onun için değişti hatta ama hep kaçtı Nursema. Tamam bir şeyler yaşadı evet ama bunu uzatmanın anlamı da yok neticede Firaz'da insan yahu. Az cilve, sevgi sözleri, bebek sahibi olma isteğini hakediyor yani. Duygusal boşluğuna denk gelince de düşüncesiz bir hareketle Demetle tamamlamak istedi ama umduğu gibi olmadı.
Doğa'nın hayatında başka biri var, o yüzden Fatih'in her yaptığı Doğa'ya artık batmaya başladı. Boşanmak istiyor, bu yüzden Aylin olayını fırsat bildi ama Aylin olayı travmasını da tetikledi doğal olarak. Yani haklı Ama olayı abartması tamamen fırsat olarak kullanmasından.
0
21 Yorumla
Soran
8 ay
Şımarıklık ya iyice. Kızına yazık yani aile kurmak kolay değil hele ki bu zamanda böyle çocuğuna ve karısına iyi bir hayat süren ve düşkün birisi. Fatih'te evet çok masum değil ama hatasını anlayarak kendisine çekidüzen verip kendisini ispatladı ve düzeldi neticede. Yani o başka biri Fatih'ten daha farklı ne verebilir ve sevebilir ki? Kısacası bir sincap bir fıstığı kaç farklı şekilde yiyebilir ki bir başka erkek onu ne kadar farklı bir şekilde sevecek yani.
Annesi bile Fatih'i haklı buldu yani. Çok para da mutlu etmiyorsa ne bilim yani. Hani eşi bir şey de yapmıyor. İşinde gücünde takılıyor, kızlarla muhattap değil, dersini almış ve karısını seven bir adam. O kadar badire atlamış bir de çok ağır yani neticede abisi tarafından yaralandı. Ama anlayamadım bu Doğa'yı ben. Sanki kaostan beslenen kendini mutsuz etmeye çalışan bir kadın haline döndü. Başka erkek sanki ondan farklı mı sevecek ve önemlisi böyle bir zengin hayat sunabilecek mi? Şimdi Türkiye'de çoğu kıza sorsan zengin erkekle evlenmek isterim derken; bununkisi fazlasıyla saçmalık.
Katılıyorum, zenginlik istemiyor da güç savaşı haline getirdi fatihi biraz da. Onun soyadını taşımak istemiyo, statü kompleksine de girmiş gibi yani anladın mı
Yani detaylara takılıyor. Huzurum kaçmasın çocuğum da var diye düz mantık düşünerek mutlu olmaya çalışmıyor, biraz derin bakıyor olaya. Ama haksız buluyorum şu durumda ben de
Güç zehirlenmesi var evet. Parasal gücün olması Doğa'nın sanki yetersizliği hissettiriyor herhalde. Kendi parasını kazansa dahi Fatih gibi olamaz. Fatih laf sokuyor evet o da ayrı ama neticede tek başına mücadele eden bir erkek kolay değil. Bir anda üzerine binen bir yük var iş hayatında bir de abisi tarafından vurulması ve annesinin ölümü derken mental olarak kolay değil. Evet Doğa'da yaşadı bunları ama Fatih kadar hissedemez onu neticede.
Şımarıklık işte. Boşanmayı sosyal medyada takipten çıkmak gibi düşünüyor herhalde. Belki de evde çok kapalı kalması etkiliyordur. Yani zaten seküler bir aile ile muhafazakar ailenin birleşmesi baştan saçmaydı. Evet gönül bu maalesef kaptırıyor işte. Hoş muhafazakar diyoruz ama Fatih'inde ne kadar belaltına düşkün bir oğlan olduğunu da gördük. Dini görünümleri altında güya alkol haram ama karısını aldatmak ise sorun değilmiş gibi. Ama sonuç yaptıklarının bedelini aile içinde ödediler. O yüzden evlenirken ailenin birbirleri ile eş olmalı fikir olarakta yaşama tarzıyla bunu gördük. Boşanınca sanki nolacaksa başka erkekle mi mutlu olacak yani o da var. Zaten denedi o yolu da yürümedi, Fatih diyip durdu. Ne istediğini bilmiyor net, geçmişte konuyla alakası olmayan Asil'in yaptığı intikam yemeğine getirdiği kızı da fırsat bilerek hemen boşanma sayfasını fırsat bildi gene.
Oturmaya niyeti yok onun. Rahatlı battı ona, her şey çok fazla gelince daha düşük hayat şartı istiyor bence. Yürümez bu ilişki bence. Garip olan da niye aile evindeler, gidip kendi evinde otursalar belki böyle olmazdı o da garip.
Evet bak kesinlikle bu büyük etken, pembe biraz daha o kafadaydı diye aile evinde oturuyorlar sanıyordum, pembe öldü hâlâ oradalar, ışıl da var yani ne bu herkes dip dibe. Apo da mı hâlâ o kafada anlamıyorum, o da ayrı bi tuhaf. Önceden doğa eve haciz getirtti diye apo ceza verdi burada oturacaksınız dedi anladık ama üstünden çok zaman geçti, Fatih'in biraz doğayı anlaması lazım bu konuda artık ayrı eve çıkmaları lazım. Çok saçma
Valla muhafazakar aile dedik seküler aileden fena çıktılar. Hoş gerçek hayatta olan şeyler de bunlar elbette kınamamak lazım. Evet dizi olsa da yaşananlar aslında bizim gerçek hayatta da olan şeyler neticede. Bu aile iflah olmaz artık bakalım. Yaptıklarinın bedelini zaten ödüyorlar. Apo beyin Pembe hanıma yaptığını bu sefer Işıl ona yaşatacak, bakalım ne hissedecek? Kafasına takke takıp namaz kılmakla kurtulamaz geçmişinden.
Bu diziyi bu sezonun ilk bölümünde izlemeyi bıraktım. İyi ki de bırakmışım, katlanamiyorum artık bu ikilinin sacmasapan kavgalarına. Bile bile gitti evlendi kaç kez adamla.
0
7 Yorumla
Soran
8 ay
Çocuk olmasa belki evlenmezdi bilemiyorum. Kaldı ki birisiyle evlendi ama adam bambaşka çıktı yani. Fatih gibi değildi. Fatih ise dersini aldı ve düzeldi neticede. Evet aldatması hoş değildi hamileyken ama insan bu hata yapıyor işte.
Ben zaten artık affettiği noktadan sonra Fatihi tek suçlu görmedim hiçbir zaman. Görkem varken aşkı depreşti, kızı öldürdüler sonra bir anda rollenmeler, ben boşanmak istiyorum demeler, bir fakülteyi bile bitiremedi😂
Toksik bir ilişki içinde alışkanlıklardan doğan bir sevgi oldu bunların. Yarın boşanacak gene bu Doğa. Sonra gene Fatih diyecek eminim. Bi adam vardı onla evlendi olmadı gene döndü. Çocuğu olmasına rağmen onu da denedi adamın tuhaf yaşamı ve ilgisizliği zaten yürütmedi. Hoş adam içeri girdi zaten.
O adamın diziye gelmesi ve saçma sapan gitmesi de ayrı ironi idi zaten. Keşke görkem ve pembe gitmeseydi diyorum, bu sezonu izlemediğim için pişman da değilim.
Görkem de fenaydı ama. Onunkisi de bambaşka bir delilik. Pembe hanımla güç kavgası içindeydi sanki Fatih üzerinden. Hoş seviyordu kız ama psikolojik olarak normal değildi. Pembe gitmeseydi iyiydi evet. O hamdusemalar olsun lafı hoşuma gidiyordu böyle diyişindeki yüz mimikleri😃
Fena falandı belki ama gerçekten Fatihi seviyordu ve kimseye laf ettirmiyordu. Ayrıca Doğa gibi mizmiz da degildi, kendi kalitesinin de farkindaydi. Kendi ayagi ustunde de duruyordu. 😄 Pembe Hanımın da bir ağırlığı vardı. Zaten dizi bu ikilemler içinde sariyordu. Kızılcık şerbetini Kızılcık şerbeti yapan isimdi. Gidince tadı da kaçtı.😅
Fatih'i sevmekten çok son zamanlarda saplantıya döndü o iş bence. Annesinin isteğiyle evlendi bir de hani. Öyle bir flört dönemi olmadı onla. Evet Doğa gibi hemen yıkılan birisi değildi daha çok dişilden ziyade eril bir kızdı topluma karşı. Ama Fatih'e karşı da dişil olabiliyordu. Güçlü bir kişilikti ta ki Fatih'in onu istememesine kadar işler değişti. Pembe hanımda iyi dayandı Abdullah beye yani ne bilim başkasından olan o çocuğu alıp bakması Abdullah beyin aldattığı kadından yani. Ama sonunda cidden ne olursan ol Kürkçü dükkanına dönüyor insan. Oğlunun yaptıklarından sonra değişim geçirmesi de şaşırttı yani. Hoş şimdi Pembe hanıma yaşattıklarını da o yaşayacak Işıl'dan dolayı herhalde. Etme bulma dünyası işte. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Doğa’nın bu noktaya gelmesinin bir sebebi olmalı, değil mi? Fatih dışarıdan bakınca ideal bir koca gibi görünebilir, ama ilişkilerde yalnızca görünüş yetmiyor. Doğa, sevgisizlik ya da anlaşılmadığını hissetmiş olabilir. Fatih’in “ben ne dersem, o” yaklaşımı varsa, bu da insanı bunaltır. Hele ki Doğa’nın kendi kimliğini bulmaya çalıştığını düşünürsek, Fatih’in bu süreçte destek değil de engel olması boşanmayı tetikleyebilir. Şımarıklık gibi görünse de altında birikmiş duygusal yükler olabilir. 🤷♀️ İlişkiler bazen göründüğünden karmaşıktır!
Diziyi izlemiyorum. Ama dizinin temeli aile yapısını ve ahlakı bozmak üzerine zaten. O yüzden sürekli aldatmalar boşanmalar çok rahat bir şekilde oluyor
0
1 Yorumla
Soran
8 ay
Ondan daha beteri bence şu kadın programları var ya gündüz kuşağı o bence. Diziyle falan aile yapısı bozulmaz, zor. Bozulma niyeti olan varsa zaten her şekilde bozulur.
Bence zenginliğin içinde şımarıklığı yapıyor. İnsan her şeye sahip olunca da boşluğa düşer neticede her istediğini alırsa bir insan ortaya ne çıkacak ki başka.