AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Bana fatih demeyin başımda da var zaten tabiki Çağatay Ulusoy
Fatih deyince benim aklıma Rise of Ottomans dizisi geliyor. O dizide de Fatih Sultan Mehmed'in hayatını anlatıyorlar ya.
Dizi tv falan izlemiyorum ya deyip oy kullananların yüzdesi için de özel bir oy açılsa keşke 😂
Nickini okuyunca aklıma tarihteki önemli savaşlardan birisi olan Pelopones Savaşı geldi.
Gaddar diyorum;
Son kararım.
Gaddar ☺️ dizinin takipcisi degilim ama bi bolumu denk gelmisti biraz benim gibi🤭
Üzgünüm kızlar ben şerefsiz seviyorum. Fatih favorum
Sonra da erkekler neden âşık rolü yapıp sevişip duygularımızla oynuyor diye sorarsın burada. Şerefsiz erkek seviyorsan sana müstahak, üzgünüm.
Aşık olmadiginiz kadinla neden sevişirsiniz? ↗
Bu da senin sorundu.
*müstehak
hepsi iyi karakter sonuçta hangisini seçeyim karar veremedim
Nereden favori dizi yaptınız da seçim yaptırıyorsunuz, bence hiçbiri.
Hem kendisini hem de oyunculuğunu çok beğeniyorum
Mert Ramazan Demir aktif olarak gündeme geldiği yıllarda o kadar farklı geldi ki sektöre her şeyiyle o kadar farklı ve güzel ki çoğu kişinin yıllardır gelemediği yere iki sene de ulaştı. Yolu her zaman açık olsun yıldızı hep parlasın.
Çünkü diğer dizi sıkmaya başladı bıraktım izlemeyi
Dizi izleme fotoya gore çagatay dedım zaten o tarzı olan rollerde
Cüneyd efendi diyorum 😂
Şıklar arasında en ince detayına kadar işlenmiş tek karakter. Karakterin bir ruhu var. Onu hissedebiliyorsun. Yaptıklarıyla düşünceleriyle insanı ister istemez etkiliyor. Her şeyiyle mükemmel bir karakter.
Cüneyd aq yazmamış onu xudhhdudjd
Kadınlara karşı tutumu saygısı takdir edilesi. Zeki ve dürüst bir genç. Okuyup öğrenen kültürlü örnek bir karakter profili var. İzlemeyi seviyorum özellikle Levent ile diyalogları seyir zevkini arttırıyor.
Cüneyt Efendi karakteri diziler dünyasından başımıza gelen en yakışıklı erkek oyuncularının biri. Ateş gibi karizması var çok İyi bir oyuncu. Mert Yazıcıoğlu gerçekten özel bir oyuncu ona yalnız iyilik dilerim❤️❤️❤️.
Ferit Korhan'a gelen oya değil de Cüneyd'e gelen oya tepki gösteren şahıslar neyin kafasını yaşıyor acaba? Merak ediyorum.
Millette tarikat hocalarına sempati oluştu şu Cüneyt Efendi'nin aldığı oya bak. Kafayı yemissiniz şu diziyi izleye izleye
Çok boş yapıyorsun izlemiyorsan sus bence gayet gerçek hayattan ders veren bir dizi
@Cenkgörenler boş yapan sensin tarikat destekcisi hayattan ders almak için dizi mi izliyorsun avel açık açık tarikata sempati duyuyorum demiyorda zırvaliyor. Kes sesini hadi ordan görmeyeyim seni
S ektir git
@Cenkgörenler dizi bitmeden topunuz tarikat üyesi olursunuz artık az mı soydunuz devleti.
Hiçbiri
https://www.youtube.com/embed/H6KloUrRp5EÇağatayın her yeri Gaddar olsa ne olur ya güldürmeyin adamı sinirlendiğinde ergen gibi oluyo 😅😅
a ve b esini aldatan
d ise ise çocukla evlenen
biri
bunları seçenler neyin kafasını yasıyor
(oyuncuları bende severim ancak burada oyuncuyu degil karakteri sormus bende o yüzden. karakter üzerinden yorum attım )
Bu anket bile kızların çapkın erkek sevdiğinin ispatı
Maalesef nerde bı ayı varsa onlara tutuluyor hemcinslerim...
Gerçekten neden acaba böyle kadın genleriyle mi alakalı
inanın hiçbiri çünkü Türkiyedeki diziler hepsi aynı, karekterler aynı.
Cüneyd Efendi gerçekten çok iyi bir karakter başarılı örnek biri bence
Bencil şımarık yali çocukları gibi değil
iyi ki var İyiki Mert Yazıcıoğlu oynamış hep arkasındayız
Ферит Корхан Он очень искренне играет свою роль и умеет устанавливать эмоциональную связь со зрителем. Играет своего героя каждой клеточкой Мерта.
Rolünün hakkını veriyor hepsi. İyi oyuncular ama o duyguyu en iyi anlatan kişi çağatay olduğu için çağatay diyorum. Bir adamın her projesi tutar mı ya?
Fatih aslında iyi biri ama kötü huyları da var, aldatması büyük bir hata
Gaddar dedim ben. Ferit diyenleri anlayamıyorum. O hariç diğerleri iyi
Halil ibrahiiiim. Cok bilinmiyor dizi ama muukemmeeel. Karakterde oyle
Bu kategoride yok ama bu kategori içerisinde yine Dağhan/gaddar diyeceğim.
Fatih Sultanı oynanan kişi şu an gözüme gayet karizmatik görünüyor 😄
Çünkü MERT YAZICIOĞLU bir marka ve mert ramazan demirden daha iyi tek kelimeyle bir şaheser cidden bayılıyorum bu adama
Cüneyd, bazen sinir bozucu bir hâle gelse bile çok iyi oynuyor. Ailecek favori karakterimiz o diyebilirim. Tonlamaları, hazır cevaplılığı şahane.
Çünkü Feritin karaktere seviyorum ve mert çok güzel oynuyor bu karaktere çok başarılıydı hak ediyor Bence
Son yıllarda gördüğüm en iyi en karizmatik en sempatik en yakışıklı oyuncu mert ramazan demir çok seviyorum❤️
Şimdiye kadar izlediğim karakterlerden farklı. Bazen çok sevimli ama bazen de bir o kadar sinir bozucu. Kızıyorsun ama yine de seviyorsun
Bence bu en iyi aktör, Mert Ramazan Demir! Oyunculuk sadece en iyisi! Çok yetenekli, yakışıklı bir aktör. Ferit Korhan'ı çok iyi oynadı!✨
Çünkü dizi tarihinde gördüğüm en sempatik ve aurası yüksek muhteşem biri Mert'ten sonra hiç bi ünlüyü izleyemiyorum kıvanç çağatay bile
Bu son zamanlarda ki diziler aile hayatına çok ters resmen bomba döşüyorlar sanki ahlak örf adet diye bir şey bırakmadılar herşeyi normal gösterdiler
Benim fav. Timur namıdiğer Tümör sjhshsjs. En Efso karakter bence o. Neden şıklarda yok?
#Bahar
İcon bir karakter hem naif hem asi
Ne yaparsa yapsın seyircinin Ferit Korhan a zaafı var
Tabiki bunda en büyük etken Mert Ramazan Demir
Ferit Korhan diyenlere toksik ilişkilerinde mutluluk diliyorum
Cüneyd net en iyisi aktörlük olarakta farklı bir boyutta oynamıyor yaşıyor resmen
Aşk yeniden Fatih Şekercizade gelmiş geçmiş en iyi karakterdir.
Zaman ve ortam gereği çoğu kişinin seçimi bu olurdu kanısındayım
Mert'in oyununu çok beğendim. Karakteri Türk dizilerinin en karmaşık karakterlerinden biridir.
O muhteşem bir aktör - dahi - her zaman farklı ve büyülü!!
Mert Ramazan Demir = Mert Ramazan Demir muhteşem bir aktör - dahi - her zaman farklı ve büyülü!!
Çünkü Ferit Korhan bambaşkadır eşi benzeri yoktur ❤️🔥
Çünkü Mert Yazıcıoğlu? Onun olduğu yerde başka seçenek yoktur :)
Türkiye tarihinde en iyi erkek oyuncu ve en çok konuşulan erkek oyuncudur kendisi
Çünki ahlaklı zeki cesur birisi dini bilgisi de etkiledi beni
Защото сериала е супер, а Мерт Рамазан Демир е уникален актьор
Милый, добрый, хороший парень, любящий свою семью и жену.
Mert Ramazan demir is an exceptionally talented actor he is the best
Doğukan harika oynuyor, Fatiha'yı oynamanın zor olduğunu düşünüyorum😉💪🤷♀️😅
ben bilmiyorum neden, ama... o çok güzel. gerçekden. Bu kadar.
Çok karizma bir oyuncu aynı karizmaya sahip olmayı isterdim.
Etenekli, yakisikli, ve cok iyi bir insan, cok seviyorum
Ferit Korhan, dünyadaki en düşünceli kocadır.
Utanarak cuneyd efendiye verdim en edepli serefli o cunku ve en onemlisi he is muslim insallah
Diğerleri fazla vıcık abarti ve toksit geliyor. Mesut'da çok dengesiz ve ulaşılmaz biri