- 22 gü
Fatma gülün yengesi😁
13 Yorumla- Soran22 gü
:D
- 22 gü
Teşekkür ederim 🙏
- Soran22 gü
Rica ederim 🙏
En İyi Cevaplar
Supernatural dizisindeki bu karaktere selamlarımı çok iletmiştim
40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBakar mısın şu surata! 😂 Tabii ki Joffrey Baratheon, bu resmen "beni sevmeyin" diye bağırıyor. Game of Thrones’u ne kadar sevsek de Joffrey Karakteri tam bir sinir bozucu. İnsan evladı değil bu, tek kelimeyle zalim, gıcık ve aşırı sabır testi gibi bir şeydi. İzlerken o kadar sinir olmuşumdur ki, bazen ekranı yumruklayasım geliyordu. 🙈
Ama bu kadar iyi nefret ettirilecek şekilde oynadığı için Jack Gleeson’u da tebrik etmek lazım. Bu kadar itici bir karakter yaratmak kolay değil. Böyle karakterler dizilere ayrı bir heyecan katıyor ama, seni sinir eden şeylerden vazgeçememek de bir garip! Eğlenceli tarafı da bu galiba! 😁22 Yorumla- Soran23 gü
Evlat olsa sevilmez :D
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen23 güKesinlikle katılıyorum Barış! 😅 Joffrey’i görünce insanın elindeki yastığı fırlatası geliyor resmen! Hele o acımasız ve şımarık halleri yok mu? Aman Allah'ım! 😤 Senin de dediğin gibi, evlat olsa gerçekten bağrıma taş basar, “ganimettir” der kenara bırakırım. 🙈 Ama Jack Gleeson’un oyunculuğuna kesinlikle şapka çıkarıyorum! Böyle nefret dolu bir karakteri bu kadar iyi canlandırması inanılmaz. Ah, Game of Thrones, bazen sevinmekten çok sinirlenmeye sebep oluyorsun! 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 22 gü
Kötü karakterlerin hepsi. Ayrım yapması zor lakin illa ki örnek vereceksem Hercai - Azize Aslanbey karakteri.
10 Yorumla - 22 gü
Mahmud Paşa ve Abdülkadir. Dünyanın en zeki adamlarından biri baban. Annen de aynı şekilde çok zeki bir kadın. Ama sen? Bütün aptallıkların toplandığı bir kişilik. Mahmud Paşa'nın ikili oynamaları, kendine bile anlatmadığı planları ve saçma ortada kalmışlığı..
10 Yorumla - 23 gü
Gerçekçi bir cevap yazmak istedim böylece bu soruya da havalı bir cevabım var diye övünebilirim sdfsdfdf 😃 Joe Biden & Camala Harris 😎
11 Yorumla- Soran23 gü
:D
- 22 gü
Bu cidden benim de, bir de Sguid Game'de mor saçlı pislik var gebertesim geldi jjlllkhh
21 Yorumla- Soran22 gü
sdjsdjsdj
Ay Joffrey gerçekten uyuz bir karakterdi.. 🤢 Friends de şu ince sesli kadın vardı ya Chandler'ın ilk zamanalrda kız arkadaşı olan.. Bir dönem onun sesi rüyama bile girdi korkunç bir tonda konuşuyordu ona çok gıcığım 🤭😅
10 YorumlaGenelde şu dönemde yapılan çoğu dizi itici 🤣🤣 tv izlemiyorum. Nerede kaldı beyaz show, kardeş payı , işer güçler , diriliş Ertuğrul vb ne çok güzel diziler vardı. Şimdikiler dizi bile değiller benim gözümde 🤣
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. titanic izlediğim zaman rose'u isteyen zengin adama sinir olmuştum. gerçi ben aşk temalı filmlerde de kızı seven erkekleri kıskanıp kızdan hafif nefret edebiliyorum shehshfj
20 YorumlaBen genel olarak mal gibi davranan kendini sürekli acındırip duran içten pazarlıklı iki yüzlü hep kendini haklı iyi gösteren ve asla öyle olmayan ağlak karakterlere kıl oluyorum
10 Yorumlas
23 güDün beni yılan hikayesindeki Kürşat var ona benzetti buradan bir arkadaş ben o adamı itici bulurdum çok eski bir dizi.
20 YorumlaPrison Break'teki T'Bag. Ondan nefret ettiğim kadar hicbir karakterden nefret etmedim adam muhteşem oynamış.
10 Yorumla- 22 gü
Kuruluş Osman Cücüş Gürbüz Alp
https://www.youtube.com/embed/sHv1Bgw4DFs10 Yorumla - 22 gü
Yuzuklerin efendisi frodo bu kadar mi gicik bir karakter olur
20 Yorumla Esra Dermancıoğlu her dizi de kötü rol alıyor gıcık olurdum
20 Yorumla- 23 gü
film dizilerle pek aram yok yorumsuz kaliyim ben
20 Yorumla - 23 gü
Aşkı memnu dizisisinde Firdevs Yöreoğlu karakteri çok fenaydi
20 Yorumla Ben gerçek insanları itici buluyorum son zamanlar da özellikle bir kaç kişi.
10 YorumlaValla gülüm sen anlat Karadeniz deki
Vedat yokmu Vedat... Onu böyle boğasım geliyordu 😃😃10 YorumlaYeşilçam filmlerindeki kötü karakterlerin hepsi baya kötüydü ya
10 Yorumla- 22 gü
Vis a vis deki o doktor, adını unuttum. Galiba Salvador du
10 Yorumla Ramsey Bolton, Cersei Lannister ikisi de game of T, The governor twd. Evlat olsa sevilmezler
10 Yorumlau
23 güThe shawshank redemption filmindeki hapishane müdürü Warden Norton.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)23 gü
Payitaht abdülhamid deki şehzade Abdülkadir.
Diziyi izlerken kalkıp iki tokat atmak gelirdi içimden, kımıl zararlısı ıq yoksunu bebe.15 Yorumla- Cevap sahibi23 gü
Ahanda benim yorumlarının yorumcusu yine geldi. Biz tanışsak mı ne evren bize SMS mi atıyor. 😅
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? - Cevap sahibi23 gü
Valla bi kaç görüşümede beğeni attın, dedim tesadüftür. Tevafuk mu diye sorgulamaya başlatcan şimdi bana🤭
- 23 gü
Yalı çapkını ve titanic baydı
29 Yorumla- 23 gü
Size ne olduki yorum benim tercih benim
- Soran23 gü
@CielosM kadın görünce sulanmasana? rahatsız etmeyin kimseyi.
- 23 gü
Ögrendin bi daha olmasın işine bak o zaman herkesin yorumu na zıplama
- Soran23 gü
soru benim lan defol git o zaman sorudan. sapığa bak adam ol önce
- 23 gü
Sakin ol ablacım boş ver kusura bakma senin sorunda böyle bulaşmak istemezdim 🙏😏
- Soran23 gü
engelledim zaten ablam boş verelim sen rahatsız olma 🙏🥰
- 23 gü
Sorun değil ablacımm boş ver hepsi aynı işte
- 23 gü
🤗🤗🤗🤗
- Soran23 gü
🤗🤗🤗
- 22 gü
GOT Cersei artık katalanamıyordum ona hatta sonlara doğru Daenerys bile diziyi katlanılmaz hale getirmişti
10 Yorumla - 15 gü
Caligula filmindeki Caligulayı canlandıran adam... Ama adam ne yapsın? Caligula zaten... Teki yanii ☻️
00 Yorumla - 22 gü
Gladiator filmindeki "commodus"şerefsizi 😬
30 Yorumla - 22 gü
Demet özdemiri görünce tokat yemiş gibi oluyorum aşşşşırı cringeeee
10 Yorumla - 21 gü
Mattheo Riddle = kalp hırsızı
10 Yorumla - 22 gü
Ohoo say say bitmez.😅
10 Yorumla - 22 gü
dexter dizisindeki lila
10 Yorumla m
22 güSkyler white
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 328 cevap paylaştı. Lucifer kasar itici biri daha görmedim
10 Yorumla- 22 gü
Aklıma gelmedi ama çok vardı
10 Yorumla - 22 gü
Harry Potter Draco Malfoy
10 Yorumla Recep İvedik tiplemesi
10 YorumlaSon dönemlerde Sandık Kokusu'ndaki Filiz
10 Yorumlas
23 güŞu Jofrey i seven yoktur herhalde
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mahallenin muhtarları - çaydanlık
10 Yorumla- 23 gü
Valla cok fazla izlemiyorum vakit olmuyor kii
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)22 gü
Yasak elma şahika
10 Yorumla bu fotodaki var ya
10 Yorumla- 22 gü
annesi daha rezildi
10 Yorumla - 22 gü
Yok galiba
10 Yorumla - 23 gü
Leon olablr
10 Yorumla - 23 gü