İzlediğim film ve dizilerdeki karakterlerin burçlarını tahmin etmek benim aşırı hoşuma gidiyor, var mı bu konuda fikriniz?
ben başlıyorum bence Behlül Haznedar çapkınlık ve duygusal manipülasyonu sayesinde kesinlikle bir Akrep!!

İzlediğim film ve dizilerdeki karakterlerin burçlarını tahmin etmek benim aşırı hoşuma gidiyor, var mı bu konuda fikriniz?
ben başlıyorum bence Behlül Haznedar çapkınlık ve duygusal manipülasyonu sayesinde kesinlikle bir Akrep!!

Behlül akrep falan değil. Akrepleri isminden dolayı çok abartıyorsunuz ama havalı değil tipik sümsük su grubu burcudur. Behlül net ikizler Burcu, bağlanmaz dengesiz çapkın sırf eğlencesine çıkar gönül bağı kurmaz sıkıştığı zaman kaçar gider.
Akrep Bihterdi. Aşık olunca egosuna yenilir kendini yer bitirir mantıklı düşünemez hayatının merkezine koyar ve koyulmak ister ama konulmadığını öğrenince kendini yıpratır.
Game of thrones cersei lannister bence aslan burcu, jaime de öyle arya'nınki oğlak olabilir sansa yengeç olabilir gibi daenerys yay veya akrep, jon balık, oberyn martell ve petyr baelish terazi, ramsay yengeç veya ikizler, ygritte kova, samwell trley başak, tyrion da aslan veya oğlak olabilir çok yazdım ama zevkliymis mxjdkwbflwnf
İyi tahmin evet Jon snow kesinlikle balık
Cevap
10Cevap
Joker karakterini seviyorum
balık burcu bence Joker. Duygusal ve bir o kadar kendini kurban rolüne sokmuş en tehlikelisii
Kesinlikle olabilir
Ezel Bayraktar'ın İkizler burcu olduğunu düşünüyorum.
Ay her burçtan behül gibi adamlar var ya fena çapkınlık denince akrep gelmesi bayıyo artık
Bende maalesef oğlak burcuyum ünlülerin burcunu hiç düşünmedim
Jared leto oglak
Behlül kesinlikle akrep ya da yay olurdu.
Keanu Reeves hangi burç acaba
Tenksss
Sadakatsiz Volkan kesinlikle ikizler burcu
Kuzey tekinoglu koç burcudur net
Peki Kuzey Tekinoğlu hangi burç?
net akrep etkili koc nett gunesi yukseleni koctur marsi ayi akreptir kuzeyin hatta venusu de akreptir
Akrep olabilir çünkü pek intikam peşindeler
Hiç merak etmiyorum burçlarını
Akrep
Burçlar hurafedir.
Boğa veya başak
Çok yakışıklı bulduğum iki ünlü erkek teraziydi
Şaban ne burcudur
Nuri Alço
Koç ve ikizler
Hiç düşünmedim
Severus snape…ne peki. soğuk kibirli ve fedakar
Aslan burcu