Diziler & Filmler Arka Sıradakiler dizisini izlediniz mi? İzlediyseniz erkek oyunculardan hangisini daha çok seversiniz? MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oktay İbo Saffet Kerem Memo Ali Komiser Cüneyt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arka Sıradakiler dizisini izlediniz mi? İzlediyseniz erkek oyunculardan hangisini daha çok seversiniz? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ama kızlardan gamze diyebilirim 1 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Saffetin arkadaşı Ali içlerinde en akıllı bilgili oydu 1 6 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Ona hak veriyorum. Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Kızlardan da Sanemi çok beğeniyordum kıvırcık saç falan 😃 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Ben de hem onu ve Özge'yi severdim. Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Özge'yi hiç sevmedim erkeksi 😃 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Ay inanmıyorum ben onu çok seviyorum. Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Şimdi çok değişti. Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. O diziyi hiç izlemedim 0 0 Yorumla
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Kadınlarda favoriniz kimdi? Benimki özge 0 15 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Erkeklerden yokmuydu? Yorumla anamur10 +1 yıl Erkeklerde oktay ve ibo diyebilirim Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Benim ki Kerem dermişim😂😂😂😂 Yorumla anamur10 +1 yıl Yıllardır izlemediğim için unuttum karakterleri Yorumla anamur10 +1 yıl Haa sadist olanı 😄 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Evet😂😂😂😂 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Oktay"a benim hocam aşıktı.😂😂😂😂😂 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl İbo ve Ali de hoş.😂😂😂😂 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Ben biraz sadisleri seviyorum galiba😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla anamur10 +1 yıl Muhtemelen öyledir 😲 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Öyle 😂😂😂😂😂 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Kadınlardan favorim benim de Özge Yorumla anamur10 +1 yıl Sırf özge var diye izliyordum desem yalan olmaz ve gamze'yide severdim. Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl O da güzelmiş peki yakıstırdığın çift var mıydı? Yorumla anamur10 +1 yıl Oktay - Gamze Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. İbo favorimdi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hatırlamıyorum ama kızlardan gamze diyebilirim
Saffetin arkadaşı Ali içlerinde en akıllı bilgili oydu
Ona hak veriyorum.
Kızlardan da Sanemi çok beğeniyordum kıvırcık saç falan 😃
Ben de hem onu ve Özge'yi severdim.
Özge'yi hiç sevmedim erkeksi 😃
Ay inanmıyorum ben onu çok seviyorum.
Şimdi çok değişti.
O diziyi hiç izlemedim
Kadınlarda favoriniz kimdi? Benimki özge
Erkeklerden yokmuydu?
Erkeklerde oktay ve ibo diyebilirim
Benim ki Kerem dermişim😂😂😂😂
Yıllardır izlemediğim için unuttum karakterleri
Haa sadist olanı 😄
Evet😂😂😂😂
Oktay"a benim hocam aşıktı.😂😂😂😂😂
İbo ve Ali de hoş.😂😂😂😂
Ben biraz sadisleri seviyorum galiba😂😂😂😂😂😂😂😂
Muhtemelen öyledir 😲
Öyle 😂😂😂😂😂
Kadınlardan favorim benim de Özge
Sırf özge var diye izliyordum desem yalan olmaz ve gamze'yide severdim.
O da güzelmiş peki yakıstırdığın çift var mıydı?
Oktay - Gamze
İbo favorimdi