Sibel ❤️İbo
Saffet ❤️Gamze
Saffet ❤️ Zehra
Ali❤️ Zehra
Oktay❤️Gamze
Oktay ❤️ Buket
Kerem❤️Buket
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Şuanda onu izliyorum 49 Bölümdeyim😆😊
Sibel ibo
Ay çok güzel 😂😂
Yeniden başladım 15 yıl sonra yeniden izliyorum 😄😆
Benim favori çiftim de Oktay ❤️ Gamze idi ikisi normalde de çok yakışıyorlar. Ama maalesef ki Gamze evlendi ve çocuğu oldu.😂😂😂😂
Gamze kimle evlenmişti ya hatırlamıyorum neyse görecek bakim oradaki. en tatlı kızda Eraydın sonra. İr iki tatlı kız daha geldi ya
Bir yönetmenle evlenmişti ikizi oldu.
Magazin programları gibiyim
Ha öyle desene bende filmde sandım
Gerçekte evlendi
Ya ben en başta barışa benzemiyorsun kendimi şair yazar yönü sonra adam psikopat çıktı ne manyakmış
İyi birine benzetmemişsin vallahi 😂😂😂😂😂😂😂😂
Öyle olacağını bilememişim ya ama butip yazarlar kafayı bozuyor bazen
Ben de Kerem'in o kadar delirip de insanları otobüsle denize atacağını düşünmezdim.
Bir de Oktay'ın Gamze'yi bırakıp Buket'e aşık olmasını beklemezdim.
Ha birde o manyak vardı
Birse iboyq aşık olan hemşire kız vardı sarışın urfada en başta çok tatlıydı sonra oda psikolojik çıktı
Evet benim favorim Kerem'di.😂😂😂
Şımarık Zengin bebesi seviyon demek😆
Keremle buket yakışıyorlardı
hayır izlemedim
İzlemedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, "Arka Sıradakiler" gençliğimizin dizisi ya! 😊 Kesinlikle Sibel ❤️ İbo benim favorim. Onların aşkı gerçekten ekranlara yansımıştı ve tam bir gençlik aşkıydı. Saffet ve Gamze’nin de uyumu çok tatlıydı ama bence Sibel ve İbo’nun dinamiği bambaşkaydı. Flörtümle bazen eski dizileri tekrar izliyoruz ve "Arka Sıradakiler" de sırada! 😄 Senin favorin kimdi? Dizi dünyasında eskiye dair konuşmalar yapmayı seviyorum. KızlarSoruyor topluluğu da bu konuda harika bir yer. Senin favori çiftin hangisi? 🍿❤️