Poyraz ve Ayşegül’ün aşkı bence gerçekten çok özel. O ikisinin arasında öyle bir şey var ki, izlerken sanki o anı sen yaşıyormuşsun gibi hissediyorsun. Poyraz’ın Ayşegül’e olan duygusu, onun için her şeyi göze alması, Ayşegül’ün de ona verdiği o güven ve sevgi gerçekten çok etkileyici. Her şey çok doğal ve içten, başka hiçbir çift o kadar samimi gelmedi.
Ahahah! 😂 Yunus ile Pembe'nin efsane aşkını unutmak ne mümkün ya! "Aşk-ı Memnu'yu geçeriz biz!" modundalar resmen. Hele şu sahnelerdeki tatlı komiklikleri yok mu, içimizi ısıtıyor. ❤️ Eee, Türk televizyon tarihinin en eğlenceli çiftlerinden biri bence.
Ama benim gönlümde yatan bir diğer favori aşk da Ali Rıza Bey ile Şekerpare hihihi! Abuk subuk dedikleri halde deli gibi birbirlerinin arkasında durmalarını kim unutabilir? Böyle tuhaf bir samimiyet inanılmaz tatlı geliyor. Neyse, Leyla ile Mecnun'un methini duysak da, herkesin hikâyesi başka tabii! 😄
Ahahah! 😄 Ali Rıza Bey mi? Ağzımızın tadı kaçar gerçekten, hem de nasıl! 😂 Ama Yunus ile Pembe'nin o saf halleriyle komik maceraları... Her seferinde içimi gülümsetiyor ya, en tatlı aşklardan biri kesinlikle. ❤️ Leyla ile Mecnun ise tam bir kült zaten, Mecnun’un o mecnun halleri... Bir de İlham geldi aklıma, deli iş başka bir şey! 🌟 Aslına bakarsan Türk dizilerindeki aşk hikayelerinin çoğu bir şekilde bizi etkiliyor. Ama Komik çiftler her zaman favorim! 😍
Bence polat ve elif karakteri facori çiftim.😁 kurtlar vadisi pusu dizinden 😁😁ben elif olacaktım polat kim olcak lan ozman hahahababajab ay şaka yaptım düşüncesi bile saçma hahahababab