Diziler & Filmler Bu Türk dizilerinden hangilerini izliyorsunuz? Osmanlı_hanımı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yala Çapkını hariç diğerlerini ara sıra izliyorum Kızılcık Şerbeti Aldatmak Rüzgarlı Tepe Gelin Yalı Çapkını Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu Türk dizilerinden hangilerini izliyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. hiçbirini izlemiyorum 0 0 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Dizi izlemenin mantığını biri bana açıklıyabilir mi? Ne katıyor hayatınıza gerçekten merak ediyorum. 1 9 Yorumla Osmanlı_hanımı +1 yıl Hayatımıza bir şey katması için izlemiyoruz Yorumla Buzlukahvem +1 yıl O zaman zaman israfı. Yorumla tomrismaral +1 yıl sen niye buradasın ne katıyor hayatına mesela tam bir zaman israfı Yorumla Buzlukahvem +1 yıl Bana bir şeyler katıyor öğretiyor. Yorumla tomrismaral +1 yıl İnan ki ne tür film dizi izleyeceğini bilsen buradakilerden daha öğrenirsin Yorumla Buzlukahvem +1 yıl Evet katılıyorum. Bir şeyler öğrenebileceğin filmler elbette vardır 😌 Yorumla tomrismaral +1 yıl ama diyorsun burası daha güzel dizi izlemektense he hhahaha Yorumla Buzlukahvem +1 yıl Böyle ahlaksız ve boş dizilerden tabiki daha iyi. Yorumla tomrismaral +1 yıl ama buranında hakkını yeme yarışırlar Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Şıklardan gidersek bazen Kızılcık Şerbeti... Ondan dışarı Kardeşlerim, Bahar izliyorum bazen sandık kokusu 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Bunların hiçbirini izlemem Gaddar, Teşkilat, Selahaddin eyyubi, mehmed dizisini bekliyorum yarın başlıyor 0 0 Yorumla
birburcyorumcusu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hemen her diziyi genel olarak ilk bölümünü izliyorum. Türkiye deki dizi potansiyeli belli. İlk bölümden finali tahmin etmek zor değil. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kudüs Fatihi Selahaddin izliyorum, yeni bölümleri daha yeni beklemeye başladım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbiri hepsi birbirinden tiksinç. Yalnızca Fatih dizisinin 1. bölümünü izlemeyi düşünüyorum mevcut tvde. Umarım zamanım çöpe gitmez. 0 0 Yorumla
Ahmttrkl Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Mehmet Fatihler Sultani izlicem gerisi abuk sabuk diziler 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 757 cevap paylaştı. Sadece Bahar'ı izliyorum 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 509 cevap paylaştı. Turk dizisi izlemem 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 412 cevap paylaştı. Hiç biri 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. İnci taneleri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hiçbirini izlemiyorum
Dizi izlemenin mantığını biri bana açıklıyabilir mi? Ne katıyor hayatınıza gerçekten merak ediyorum.
Hayatımıza bir şey katması için izlemiyoruz
O zaman zaman israfı.
sen niye buradasın ne katıyor hayatına mesela tam bir zaman israfı
Bana bir şeyler katıyor öğretiyor.
İnan ki ne tür film dizi izleyeceğini bilsen buradakilerden daha öğrenirsin
Evet katılıyorum. Bir şeyler öğrenebileceğin filmler elbette vardır 😌
ama diyorsun burası daha güzel dizi izlemektense he hhahaha
Böyle ahlaksız ve boş dizilerden tabiki daha iyi.
ama buranında hakkını yeme yarışırlar
Şıklardan gidersek bazen Kızılcık Şerbeti... Ondan dışarı Kardeşlerim, Bahar izliyorum bazen sandık kokusu
Bunların hiçbirini izlemem Gaddar, Teşkilat, Selahaddin eyyubi, mehmed dizisini bekliyorum yarın başlıyor
Hemen her diziyi genel olarak ilk bölümünü izliyorum.
Türkiye deki dizi potansiyeli belli. İlk bölümden finali tahmin etmek zor değil.
Kudüs Fatihi Selahaddin izliyorum, yeni bölümleri daha yeni beklemeye başladım.
Hiçbiri hepsi birbirinden tiksinç. Yalnızca Fatih dizisinin 1. bölümünü izlemeyi düşünüyorum mevcut tvde. Umarım zamanım çöpe gitmez.
Mehmet Fatihler Sultani izlicem gerisi abuk sabuk diziler
izlemiyorum katlanamıyorum
Sadece Bahar'ı izliyorum
Kizilcik şerbeti hariç izlemiyorum
Turk dizisi izlemem
Hiç biri
İnci taneleri
sahane hayatim