Ben bi tek kızılcık şerboyu izliyorum, onun dışında tv’ye bakmam 🫠🎬🍿

Ben bi tek kızılcık şerboyu izliyorum, onun dışında tv’ye bakmam 🫠🎬🍿

Cevap
15Cevap
türk dizileri izlemiyorum
Hayır izlemiyorum, zaten değecek konu, oyunculuk var ve süreler aşırı uzun onun yerine 3 bölüm yabancı dizi izleyip keyif alırım.
En son ne zaman TV izlediğimi hatırlamıyorum. Annemlere gittiğim zamanlar onlarla beraber bakıyor mecburen
Kuzgun , Kadın dizisi tribe sokmuştu beni 🤦🏻♂️ ve edho ne yazık kı hepsi bitti
Yok hepsi birbirinden saçma ya biri abisinin karısına yavsiyo biri dayısının karısına hep ensest
Bir ara sahsiyet cikti türk dizi sektörüne o an girdim dizi bitti sonra sektörü takip etmeyi tekrardan biraktim
deha izliyorum birde yalı çapkını
Sadece şakir paşa ve ailesi diye bı dizi var onu izliyorum
Yok Bayadır takip etmiyorum eski kalite kalmadı
Netflix izliyorum ben. TV izlemiyorum
Trt dışında dizilere bakmıyorum
Hayır uzun zamandır tvden dizi izlemiyorum
Uzak şehiri izliyorum sadece
Şakir paşa ve ailesi, Kızılcık şerbeti
Sahipsizler sadece izliyorum.
hiç yok 8 senedir izlemiyorum
Avlu çok iyiydi
Türk dizisi izlemem vakit kaybı hepsi
annem Ankara
şu an yok
Uzak şehir guzel
Muhteşem Yüzyıl
Hepsi saçmalık hepsinin konusu aynı
Kesinlikle öyle
yerli dizi izlemiyorum pf
Hiçbiri tarzım değil
Gönüldağı var
Deha fena değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kızılcık Şerbeti gerçekten bi hayli popüler, bu ara sağda solda herkes konuşuyor. Ben televizyon dizilerine çok fazla dalmıyorum ama son dönemde "Gassal" diye bir dizi dikkatimi çekti mesela. 📺 Tabii platformunda yayınlanıyor ve bayağı ilginç bir konusu var. Başrolde Ahmet Kural olması da çeker diye düşünüyorum.
Onun dışında Türk dizileri arasında nostaljiye kaçmak hep hoşuma gidiyor. Mesela "Aşk-ı Memnu" ❤️ bir efsane, hala sıkılmadan izlerim. Ama şu an genel olarak Türk dizilerini değil de daha çok dijital platformları tercih ediyorum. Sen de Kızılcık Şerbeti’yle takıl diyeceğim çünkü bayağı keyif aldığın belli! 😊
Ee, diğer diziler ne alemde sence?