Gerçekten korku filmi izleyip o gece ben karanlıkta uyurum diyen var mı?

Gerçekten korku filmi izleyip o gece ben karanlıkta uyurum diyen var mı?

Karanlıkta oturmayı seviyorum. Korku filmi izlemem karanlıkta uyumama engel değil. Düşüncelerim hep daha korkunç geliyor. Beni uykumdan edebilen tek unsur hiç durmayan zihnim. 😃
Korku filmi izlemeyi sevmiyorum çünkü izledikten sonra korkacağımı biliyorum gündüz dahi izlemiyorum psikolojimin etkilenmesini istemiyorum küçüklüğümden beri ben zaten karanlıktan korkan birisiyim bunu zaman içerisinde aştım tekrardan bu korkunun oluşmasını istemem
Korku filmlerini, psikolojik gerilim filmlerini aşırı severim. Evet izlerken korkudan yerimden kalkamam, korkarım, gerilirim de, onu bile bile uyuyamam gidip. Işığı açık bırakırım, sanki kapatsam bişey olcakta işte korku ama seviyorum izlemeyi.
Evet uyurum. 5-6 yaşında olsa neyse de şu an korku filmlerini çok seviyorum özellikle de psikolojik gerilim türünde ki Gizemli filmleri severim.
Cevap
14Cevap
Ben karanlık olmayan yerde uyuyamam, korku filmi falan fark etmez. Kafam dağılsın istiyorsam podcast falan açarım zaten
Bu ben :D
Karanlıkta uyumak daha iyi. Gece lambasının anlamsızca oluşturduğu gölgelerden daha çol korkarım sndnd
Odadan odaya geçiş yapamıyorum, çok etkileniyorum evde olup biten olaylar etkiliyor yalnız kalınca gece😬
Yok korku filmi izlemem. Çok fazla bilinç altına alıyorum uyuyamam da korkarım.🙄
Fazla korku öğesi barındıran bir film ise uyuyamam. Korkudan çok, gerilimli bir film ise uyuyabilirim sıkıntı değil.
Mışıl mışıl uyyorum. Korku filmleri korkutmuyo nedense cinayet araştırma videoları korkutur beni. Paranormal olaylar kanıtlanamaz yoktur çünkü. Ama cinayetler gerçek, o yüzden böyle oluyo sanırım.
Korku filmleri bana komik geliyor ya. Mantık hataları bulup izleyenleri de kanser ettikten sonra uyuyorum tabiki, aydınlık karanlık farketmiyor.😅
Uyurum, uyudum. Ama uyurken tırsarak uyudum bir şekilde. Telefona baka baka gözlerim kapandı zaten. 😂
Elbette. Genel olarak karanlıkta uyumayı çok sevdiğimden korku filmi izlemeyi de severim. Sonuçta gerçek olmayan kurgular..
Evet uyurum ben cinlerden korkmam Allah tarafından şeytan ve cinlerin insana secde etmesi istenmiştir bizler onlardan üstünüz gözünüzde büyütmeyin
Uyurum.. Kömür de yanimdaysa tamamdır
Korku filmleri korkutmuyor. O derece hissizleştim
Uykum geyince uyurum ışık oyunca uyuyamıyorum
Uyurum. Korku filmi izlemeyi severim, çekirdek çitlerim zaman hızlı geçer.
Karabasan gelse bile karanlıkta uyumaya devam ediyorum
İki gündür korku filmi izliyorum. Filmden sebep değil de genel olarak alışmadım karanlıkta uyumaya
Korku filmlerini o kadar korkunç bulan var mı gerçekten ya.
Korku filmi izlemiyorum çünkü sevmiyorum ☹️ (korkuyorum) 😂
Uyuyamam 😪😪 izlerken hava hoş bittikten sonra..
Uyurum da korku filmi sevmiyorum yaa izlemem zaten
Hayır uyuyamam korku filmlerinden nefret ederim bide dram sevmem zaten günlük hayatımda rutin olarak ağlıyorum yeterince
Hemde keyifle
Korku filmi izlemiyorum, bir kere izledim 2 yıl ayağımı uzatmaya korktum ve asla yalnız yatamadım :(
Uyuyabilirim. Istesem hic bir seyi takmiyorum.
Şöyle gerçek hayatta var olan bi şey izleyemiyorum zaten onun dışı sorun olmaz… 😅
Hayır izleyemem ki uyuyayım.. 😅
Korku filmi izleyemem ki ben 🥺
O zman belki bir ihtimal 🥰
7 yaşımdan beri korku filmi izlemek bana çok keyif verir ve her koşulda izlerim 👍🏻
Bizim hayatımız olmuş korku filmi zaten niye korkayim ki 😏
Valla hiç de umrumda olmaz paşalar gibi uyurum izlediklerimin kurgudan ibaret olduğunun farkında olduğumdan sorun etmiyorum
her şey psikolojik yani bizim beynimizin oyunu birçok şey o yüzden korkmayı gerektiricek bir durum yok
Korka korka da olsa uyurum..
Tuvalete gitmeye bile korkuyorum 😐
Biraz zor ya djdjdj korka korka uyuyorum
Asla uyuyamam çok korkarım
Her gece izliyorum uyurum
Ben uyurum ossuraossurabdjdjdjd
Gün aycak ondan sonra uyucam
Uyurum seviyorum korku filimlerini
Yok yav mümkün değil 😅
Aydınlıkta uyunmaz ki zaten, uyurum
Karanlıkta uyumayı severim ve korkmam açıkçası.
Tuvalette bile uyurum
Uyurum. Sonucta bana dokunan eden yok... biraz gerilsemde
Mis gibi uyurum
Gündüz izleyip gece uyuyabilirim
hiç takılmam uyurum
Uyuyamam
Evttt
Ormanda bile uyurum
Hep uyuyorum
Korku filmi izleyemem
uyuyamam
O gece hiç uyuyamam