İzlediğin korku filmleri sonrası uyumak senin için kolay mı oluyor, zor mu? Gözlerimi kapattıktan sonra ayaklarımı bir el tutacak hissine kapılan tek ben miyim? 😃Zaten cehennemlik keyfim ve ben.. 🦁
Korku filmi izledikten sonra hemen uyuyabilir misin?
Öncelikle detaydaki görsel bir harika söylemeden edemicem:) Asıl soruya gelecek olursak az yapmadım bu deli doluluğu😅 Bir defasında gece 1’de başlamıştık sabah 6’a kadar korku/gerilim filmi izlemiştik 3 tane. Valla mışıl mışıl da gittim yatağıma krallar gibi uyudum. Ha evde tek yaşasam ve gece izlesem o iş biraz yaş yorgandan elim ayağım dışarı çıksa hafif selam yakın olur gibi :D
korku filmi izledikten sonra bir süre etkisinde kalıyorum izleniyormuşum hissi peşimi bırakmıyor bende de birileri ayaklarımdan veya saçımdan tutup sürüyecek hissi beliriyor zor uyuyan biri olarak korku filminden sonra daha da zor uyuyorum gözüm kapanınca gelicekler gibi😅ama zevkli oluyor ya korksam da izlerim hep
Evimde yalnız yaşıyorum ve ormanın içinde ki tek ev benim evim. Gece saat 03:00 olduğunda her yerin ışığını kapatıyorum. Dabbe gibi korku ve Cin filmlerini rahat rahat izliyorum. Şu hayattta hiç bir film beni korkutamaz. <3 :)
Zerre etkilemez beni, izlerken de öyle, sonrasında da. Korku filmlerinde korkmuyorum, heyecanlı olduğu için ve sevdiğim için izliyorum, birileriyle izliyorsam asıl izledim onlar oluyor, tepkilerine bakıp gülmek en sevdiğim aktiviteler arasında mesela djfj
Kafaya battaniyeyi geçirince tüm korkular yok oluyor bende.. Sanki hayali varlık gelip “Aaa nereye kayboldu bu?” deyip gidecekmiş gibi 🤦🏼♀️ Çok absürt bir yöntem olsa da korku ve endişelerimi emip yutan bir barikat işlevi görüyor..
Yalan mı ama hahah intikam istiyorum leon, aşk istiyorum leon, silah kullanmak istiyorum leon, süt içmek istiyorum leon, adamı yaktı gitti. Hem çok ayıp neden sinir oluyorsun 😅😅
Mathilda' ma laf mı sokuyorsun sen asıl sana çok ayıp hiç yakıştıramadım. :D Leon gerçekten istemeseydi bir dakika bile yanında tutmazdı Mati' yi bir kere yemesin bizi. :D Ayrıca aynı kafadayız çünkü kendimle baş edemiyorum daha bir de sen çıktın. :D
Küçük bir kızı ölüme terk edemedi ah leon gözlüklü suikastçi kekim. 😅 Hahah onu doğru dedin baş edilemiyoruz. Ne demiş sagopa kajmer; kendimi karşıma alamam, çünkü onu ben yenemem. 😅
Bir erkek bir şey hissetmiyorsa asla gereksiz vicdan filan yapmaz da neyse konuyu çok şaapmayayım. :D Bak yenemem dedin aklıma Avengers- Yenilmezler serisi geldi isteyip bir türlü fırsat olmuyordu onu da bu hafta sonu izleyeyim. Sana sormuyorum zaten kesin izlemişsindir iyice gıcık olmayayım :D
Marvel' de çok eksiğim var kabul ediyorum dobarlanmam lazım. :( Benim üzerimde bir de hala Suicide Squad etkisi var geçmiyor ama IMDB sinin düşük olmasını da anlamıyorum oysa ki ben çok beğenmiştim zevk ve renkleri tartışıyorum şu an. :D
Favori karakterini tahmin edeyim dur, Will smithin canlandırdığı karakter dimi ahah. Cadı senaryosu olmasa biraz daha ağırlığı olurdu filmin ben de beğendim yine de. Bazen çok beklentiye giriyor insanlar ondan düşük puan veriyorlar 😂
Yanlış tahmin ben Quinn' ciyim o kız benim içimdeki başka beni bir daha sevdirdi. 😅 Will abime de laf yok saygı ve hürmetler onun olsun onu severim tabi. 🙏😅
Ben de öyleyim bi film izliyorum çok beğenirsem birkaç ay önermiyorum kimseye. Biri sonra geliyor şu filmi izledin mi diye soruyor ohoo diyorum sen halen izlemedin mi onu hahah
Korku filmi izlerken korkmam ama gece yatağa girince daha önceden unuttuğumu sandığım anlatılan veya izlediğim her şey en ince ayrıntısına kadar aklıma gelir hafızam bu konuda bana düşman galiba
Korku filmi izleyemiyorum filmin %99.9 (kalan kısım filmin jenerigi zaten) kısmında gozlerimi kapatıp ay uy dedigim icin izlemis saymiyorum haliyle vurup kafayi uyuyorum 😂