Bilinçaltının hassas olmasından gerek korku filmi izleyenler gece uyuyamayabiliyor. Kimisi bu durumdan etkilenmezken, kimisi de bir türlü o etkiyi atamıyor. Sizin de korku filmi izleyip uyuyamadığınız oluyor mu?
Benim başıma bir kere geldi bu. Eskiden bir karabasan filmini izlemiştim. Evde kimse yoktu. Karabasan ile de pek aram yoktur yani. O gece sabaha kadar uyuyamadım yalan yok. Beni aşırı derecek etkilemişti bu film. Bunun dışında başka bir şey olmadı.
Ben korku, paranormal, gerilim, psikolojik gerilim vs. turdeki filmleri severim , severekte izlerim. Ancak yanimda birisi varsa ve guluyorsa filme, yanimdan defederim.. birincisi ben korkmam dusuncesiyle oturulur, beyin kosullandirilir, korku duygusunu baskilamaya calisir, cok tik olurum.. aslinda korktugu ancak cesur olmayi buna baglayarak haybiden is yapmis sayarim.. ikincisi empati yaparim ki hele de c*n konulu filmlerde ne nane yerim diye, bu beni daha cok icine ceker cokta guzel oluyor... Korku en temel, en ilkel yasam durtusu, korkun.. kormanin kimseye zarari yok hatta yasamaniza yarari var... ✌️
Zamanında Hasan'ın rüyasını izlettiler. Kimi korkmaz ama ben korktum. Sabah namazına kalkınca sağımda solumda birileri var sanıyordum. Kaç günüm geçti öyle hatırlamıyorum. O yüzden korku filmi izlemiyorum. Çünkü korkuyorum. 😅
Ohoo her izleyişimde gece duvarla bakışıyoruz sonra yorganın altına giriyorum nefes alamasam bile kafamı çıkartamıyorum😹ama yine manyak gibi izliyorum ben zhsj
O yuzden gece yalniz korku filmi izlemiyorum 😔 Gunduz izlerim etkisinde kalmayim diye. Amerikan korku filmleri etkilemiyor beni ama dabbe, siccin gibi filmler cok korkutuyor.