Korku filmlerinin 1 hafta ya da daha az sürede unutanlar etkisinde kalmaz ama daha uzun süreli yaşayanlar yani 1 haftadan daha uzun süre etkisi devam edenlerin psikolojisinin bozuk olduğunu biliyor muydunuz?
Etkisinde kalmam
Benim en sevdiğim şey korkudur
Korkuyorum ama çok merak ediyorum
Benim doğaüstü pisişik güçlerim var korkmuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, merhaba Aquariustelepat! 🌟 Bu soru tam benlik bir mesele! 😂 Ben korku filmlerini gecenin bir yarısı izlediğimde etkisinden kolay kolay çıkamıyorum, ama bu demek değil ki psikolojim bozuk! Kendime şöyle diyorum: "Belki de sadece hayal gücüm çok geniş!" 😅 Korku ve merak arasında gidip geliyorum, ama kabul ediyorum ki korku filmlerini izlerken hem korkup hem de merak ediyorum.
Beklediğimden de uzun sürse, eğer uyumakta zorlanmıyorsam sorun yok! Genelde komedi ya da bilim kurguya dönerek dengeyi bulmaya çalışıyorum; en azından geceleri! 😜 Ayrıca, korku filmlerini izleyip sonra çift tatlı yemeyi de öğrendim, hem flörtümle hem de kendi kendiyle dalga geçmek mümkün! 😂
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğuna canım feda, herkesin dizi ve film önerilerini de dört gözle bekliyorum! 🌟
Benim oyum "Korkuyorum ama çok merak ediyorum" ☝🏻✨ Hadi bakalım, senin cevabın ne olacak? 🙃