Küçükken ilk dabbeyi izlediğim zaman bütün ışıkları açmıştım :d
Küçükken ilk dabbeyi izlediğim zaman bütün ışıkları açmıştım :d
Evet bazen bazı korku filmleri gerçekten insanın ürkütebiliyor. Özellikle ruhlar Bölgesi 3 filmini izledikten sonra ben de aynı şeyi yaşamıştım. Bir de o gün evde yalnız olduğum için eşin açıkçası karanlık beni birazcık ürkütmüştü.
tuvalet kapısının önüne muhafız diktiğim bile oldu :D
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet bazen öyle anılarım oldu
Korku filmi izlemeyi sevmiyorum. Bir insan neden gereksiz yere gerilmeyi ister ki?
Ben şahsen korku filminin kendisinden nefret ediyorum.
O yüzden hiç izlemem.
İzleyenler de nasıl dayanıyor valla helal olsun. 😎
Öyle bir çılgınlık Asla yapmam 😅 Kafayı mı? Bozdum da gece Korku Film izleyim 😅 bence hiç izlenmemesi en iyisidir
Bir kere izledim adıni da unuttum şimdi hatırlamak istemiyorum bir daha da izlemem dedim ve izlemedim insan gündüz gününe aynaya bakmaya korkar mı gündüz günü izlememe rağmen aşırı korktum ve bir hafta falan rüyama girdi zor unuttum
Ya şimdi aklıma gelirse gece rüyama girer en iyi hiç bişe demim büyü falan vardı sadece daha fazla bişe diyemem aklıma geliyor çünkü uyucam korkarım kusura bakma 🤗
1 hafta etkisinden çıkamıyorum bütün ışıklar açık sdvdkj
Tüm ışıkları açarsam gelen elektrik faturası korku filminden daha korkunc olur bence
Işıkları açtığım olmadı. Korku filmi izlemeyi severim ama korkup da ışığı açacak seviyeye gelmedim, hafif bir ürperti gelir daha sonra filmin sonuna doğru normale dönerim sorun olmaz 😄
Korku filmi izlemeden önce tuvalete giderim, su vs alırım yanıma dua ederek izlemeye başlarım 😀
O kadar uzun zamandır korku filmi izlemiyorum ki verdiğim tepkiyi bile hatırlamıyorum ama öyle bir şey yapmamışımdır ben. Duamı okuyup yatmışımdır.
Cin filmleri gece izkemek çok korkutucu her an biyerden birisi cikicakmis gibi
O da birsey mi halka dan sonra 1 ay annemle yatmıştım 🤣
Halka mı? En üst katta boş odada projeksiyon TV vardı önünden jet hızı ile geçtim uzun süre 😂😂😂
yok hemen cinlere şeytana sövüyorum ben uyumadan rüyamdada kapısıyoz
hatta valakmı y rkmı nese yiyosa gelsin akşam ona hep rukye hemde kutsab baba oğul exorcisti yapıcam iblisin zayıf noktası ismi gençler gizli bilgiydi söyledim
Korku filmleri korkutmuyor ki beni. Korkacak olsam kapatırım manyak mıyım ben sj
Evet. Uzun zamandır izlemiyorum ama bazı filmlerden sonra öyle olmuştu
okulun son zamanları hep açılırdı mecbur izlerdim tuvalete annemle beraber gittiğimi hatırlıyorum dkxlrlşcşfşcşr
Ben ortaokul zamanlarında onlarla konuşabiliyordum zaten uzun bir süre psikolejik tedavi gördüm olayı atlatmak uzun zamanımı aldı bir de o filmleri izleyince anskm oluyorsun😂
Hiç korku filmi izlemedim kendimi biliyorum hayatta kendime gelemem
Sen ne diyorsun bi ben sabaha kadar uyumadım dabbeyi izledikten sonra tesbih çekmiştim😂😂
Halka ve korku olmasa da dünyalar savaşı travma idi bende
Sanem’de Nevar Yiğenimle Birlikte izledik ilk Sarmadı ordan Son durak Serisini bitirdik
En İyi Erkek Görüşü