Acaba bu soruyu daha önce sordum mu, sormadım mı ikileminde kalarak açıyorum bu soruyu. Umarım sormamışımdır 🌸 Neyse, sorumuza dönelim. Ön yargılı olduğunuz için izlemediğiniz bir film var mı?

Acaba bu soruyu daha önce sordum mu, sormadım mı ikileminde kalarak açıyorum bu soruyu. Umarım sormamışımdır 🌸 Neyse, sorumuza dönelim. Ön yargılı olduğunuz için izlemediğiniz bir film var mı?

Çok uzun süre ön önyargılı olduğum için izlemediğim bir film vardı o da Avatar filmi. Izledikten sonra ben de önyargılarım ile alakalı herhangi bir değişiklik olmadı. Herkesin bayılar izlediği bazı filmler. Ben de zerre kadar etki yaratmıyor. Buna Hızlı ve Öfkeli serisini de dahil edebiliriz.
Bende hatırlamıyorum böyle bir soru sordun mu :) ama güzel bir soru. ön yargılı olduğum bir film yok eskiden sadece Harry potter ve Star wars serisi vardı. çünkü herkes konuştuğu için anlamını yitirmişti fakat ikisini, n de tüm serilerini izledim.. ve aşırı beğendim..
ön yargısı olan varsa bence bir şans versin o filme..
Yüzüklerin efendisi
Ben ki aşırı bir Keanu Reeves hayranıyım ama nedense John Wick serisine önyargımı yenemedim. O karaktere yakıştıramadım ya yabancıladım sarmadı beni.
Cevap
11Cevap
Herkesin sevdiği, popüler olan bir dizi ya da film yok.
Kestane adam İsveç yapımi harika bir poliseye dizi
Harry Potter. Ama izledikten sonra fikrim değişmişti.
Genelde herkesin sevdiği şu fantastik filmler. Hshdhdhd
Ön yargı değil ama bazı türleri sevmem bilim kurgu filmleri gibi
Cinsel içerikli filmler diziler nefret ederim
Profil fotoğrafınızdaki karakter hangi diziye ait?
Vikingler Netfliks dizisi
Ha o dizi mi, bir ara başlamıştam da pek ısınamamıştım bu diziye. Teşekkürler yine de :)
İlkin güzeldi ortalarda ve sonlarda bozuldu rica ederim
Ortalara kadar gelememiştim. İlk bölümde bıraktım. Benim için ilk bölümü etkileyici değilse devam etmiyorum bir diziye.
Hata yapmışsın o zaman 🤦🏻♂️ en iyi dizilerden
Belki yine bir şans veririm. Bakalım :)
Hadi bakalım 🙃
İçinde yaşadığım deri böyle bir filmi herkesin izlemesini tavsiye ederim ön yargıyla yaklaşacağınız bir film fazla spoiler vermeyeyim 🙂
Yok senaryolara saygı duyarım her türlü sanata
Yüzüklerin Efendisi serisi var.
Yok ilk görüşte sevmesem sonra hiç izlemem
Hayır ön yargılı olduğum bir film yok :)
Barbie 😃
Star wars
Hayır yok
Hayır yok
Spaydirmeeen🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?