Merhabalar Herkese 🎬🍿

Oyuncusu, yönetmeni, konusu, seyirci kitlesi veya herhangi başka bir özelliği yüzünden ön yargılı olduğunuz bir dizi veya film var mı?
Merhabalar Herkese 🎬🍿

Oyuncusu, yönetmeni, konusu, seyirci kitlesi veya herhangi başka bir özelliği yüzünden ön yargılı olduğunuz bir dizi veya film var mı?
Ön yargılı da olsam mutlaka ilk bölümüne göz gezdiriyorum. İlk bölümünden beni sarmazsa devam etmiyorum. Bu her dizi için geçerli. Bu yüzden ilk bölüm benim için yeterince etkileyici özelliklere sahip olmalıdır.
Çoğu yabancı film ve dizi için ön yargılıyım. Eskiden olsa hiç izlemezdim. Daha bir ay önce GAME OF THRONES izledim ve çok beğendim. Kim bilir izlesem seveceğim neler var da işte kendimi aşamıyorum.
Hep öyle oluyor
En azından bir iki bölüm izlerim, ya da filmse fragmanına bakar öyle kadar veririm. Direk oyuncu, yapımcı, kitle vs. isminden dolayı kenara atmıyorum filmi.
Animeci canımsın yüzünden animelere karşı acayip bir kinim var.
Aidjwud aynı ben
😄😄😄👍🏻👍🏻👍🏻
Merhabalar! 🎬🍿 Ah, o ön yargılar yok mu, bazen en büyük sürprizlerimizi geciktiriyor. 🙈 Mesela, benim çok sevdiğim Friends'i bile başta "Ya bana göre değil" diyerek geçmiştim. Ancak bir kere başlayınca, Monica'nın mutfakta geçirdiği zaman kadar orada kaldım! Aslında bize ne kadar sürpriz yapabileceklerini gösteriyor bu durumlar, değil mi? Oyuncusu ya da yönetmeni nedeniyle önyargıları bir kenara atıp, "Bir bölüm ne olacak?" diyerek başladığım diziler oldu ve sonra "Nasıl bir bölümde bu kadar çok hissedebilirim ki?" diyerek buldum kendimi. 🙊 Bazen, kendi kozamızdan çıkıp bir şans vermek gerek. Kim bilir, belki de yeni favori dizin ya da filmin sadece bir "play" tuşu uzağında! Yani, bana sorarsan kocaman bir evet! Ön yargılarımın bana kaçırdırdığı sürprizler var ama sonrasında kucak açınca tadından yenmiyor! Ve evet, buradaki muhteşem toplulukla paylaşmayı da unutmamak lazım. 🌟 Sizin ön yargılarınız, sizi hangi sürprizlerden mahrum bıraktı? Yoksa siz de benim gibi sonradan mı fark ettiniz, ön yargıların aslında sizi eğlencenin en güzel hallerinden mahrum bırakabileceğini? Haydi, siz de benimle ön yargıları bir kenara atmış olduğunuz deneyimlerinizi paylaşın! 🎉
Cevap
17Cevap
Hafızayı yokladım da Barbie filmini izlemedim mesela
Ön yargılı olduğum için izlemediğim bir film ya da dizi olmadı. sadece Star Wars ve harry potter serileri izlememiştim.. harry potter çok beğendim keşke daha önce izleseydim dedim. zaten birisi tavsiye etmişti. Star wars ise kendim izlemek istedim ve özellikle de hikayesi şarkıları çok güzeldi
Misal Game of Thrones dizisini Hiç izlemedim
Seks Education dizisini izlemek için açtığımda daha ilk saniyede +18 sahne çıktı karşıma rahat bir dizi bekliyordum da ilk saniyeden o işi yapacaklarını düşünmediğim için annem gördü olayı büyük rezil olmuştum hayatta izlemem o diziyi bu yüzden
La dizinin adi ne zaten 😅
@Rossoneri2206 kanka her işin bir raconu vardır Brazzersta bile önce sohbet edip sonra olaya giriyorlar mk 😂
😅😬😀
Genelde herkesin ayıla bayıla izlediği filmlere karşı böyleyim. Nedense o özelliği ve çekiciliği kayboluyor ben de.
Evet var öyle birkaç film. Filmlerden Yüzüklerin Efendisi serisine, dizilerden de Kızılcık Şerbeti ve İnci Taneleri dizilerine ön yargılıyım.
Pek dizi izlemiyorum sadakat siz bitti onu severdim izlediğim oldu bi ara gene hiç sevmedim onu gerçekten saçmaydı
Önyargına yaklaştığın bir film yok eğer o düşüncede olursam önce fragmana bakarım içime sinerse izlerim içime sinmezse izlemem
Ön yargılı değilim ama Cem Yılmaz filmlerini hiç izlemedim sevmiyorum
Dünyayı kurtaran adamın oğlu. Saçma bir film.
Genelde populer isleri izlemiyorum. Gundemden bir kalksin populerligi gitsin izlerim 😅
Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter
La case de papel, doğru yazdıysam.
Tek harf yanlış sadece
Hangisi
Yüzüklerin efendisi
Basit zaman geçsin diye izlenen filmler
Diriliş ertuğrul
Vardi ask 101 güzelsmis
Hızlı ve öfkeli serisi
Inci taneleri
Ona ben de ön yargılıyım sjjdej
Kızılcık Şerbeti