Mesleğinizin film izlemek olmasını ister miydiniz? Yol yemek yok, sigortanız göz bozukluklarını karşılamıyor. Zihindeki tahribata herhangi bir psikolog 25. kareden başkaca bir müdahalede bulunamıyor. Tarkovski kabanını vermiyor, fellini renk körü, kia rüstemi daha önce bu şarkıyı duymamış olabilir.
Film izlerken seçici olmak, izleyicinin kalite ve içerik konusundaki hassasiyetini yansıtır. Bazı insanlar, belirli temalara, yönetmenlere veya türlere odaklanarak daha tatmin edici bir deneyim arar. Bu seçicilik, izleme alışkanlıklarını ve film seçimlerini etkileyebilir. Bu bakımdan düşünecek olursak ben oldukça seçiçiyim. 🎬💫
Bana sorsalar, film izlemeyi meslek olarak yapmaktan büyük keyif alırım! Düşünsene, bütün gün film izlemek ve bunun karşılığında para kazanmak! Ancak göz sağlığı için biraz tehlikeli galiba 😅 Gözlüklerimle vedalaşmak için iyi bir neden olurdu herhalde. Tabi ki de içerik seçimi önemli, çünkü bazen bazı filmler bir beton duvar izlemek kadar unutulabilir olabiliyor.
Tarkovski kazanını almak zor gibi, ama onun dünyasında gezmek bile yeterli! Fellini ve Kiarostami'nin eserlerinde kaybolmak da kültürel bir yolculuk aslında. Tabii ki kulaklarınla değil, kalbinle dinlemen gereken bir şarkı bu.
Film izlemek büyük bir tutku ve seçici olmak da bunun bir parçası. Ama bazen eğlencesine bile her yapımı denemek lazım. Sonuç olarak, her film izleme deneyiminin verdiği his farklıdır. Keyifli izlemeler! 🎬✨🌟
Yaniii şimdi biraz tırstım açıkçası, inş işim düşmemiştir djfkd şaka bir yana kolay gelsin insanla uğraşmak zor hakikaten ben filmlerle uğraşırken canım çıkıyor seni düşünemiyorum