Başladığınız dizileri ne olursa olsun bitirir misiniz yoksa yarıda bıraktığınız diziler de oluyor mu?

Başladığınız dizileri ne olursa olsun bitirir misiniz yoksa yarıda bıraktığınız diziler de oluyor mu?

En son The Escape od the seven dizisini bıraktım. Senaryo problemliydi. Senaristinin de normal olduğunu düşünmüyorum. Sürekli kötülerin kazandığı bir dizi. Dami'nin intikamının alınmasını beklerken bölümlerde bir anda hikâyesini basitleştirdi ve yön değiştirdi. İntikam alması beklenen şahıs üvey babası çıkmasa bile biyolojik babası çıksa dizi izlenir halde olmaya devam ederdi. Nitekim K çıktı. Do Hyuk gibi karakteri Dami'nin hayatını mahveden ve ölümünde payı olan Han Mone ile yazmaya başladılar. Bir kısım çift olmalarından iğrenmişken, bir kısımda hikâye'nin gidişatını umursamadan hayran olarak yakıştırdı. Çift yapacaksanız başka proje de yapsaydınız. Bu dizinin hikâyesine aykırı. Saçma sapan ters köşeler yapacağım diye hikâye basitleştirildi. Önemli karakterler öldürüldü. Diziyi izlemenin bir anlamı kalmadı. Senaristin kötünün kazanmasından zevk aldığını düşünüyorum. Düşen reytingler de ona müstahak. Dami'nin intikamının alınması için izledik, saçma sapan kötülerin kendi arasındaki savaş için değil.
Bazı senaryolar gerçekten sıkıntılı. Çok iyi başlayıp birkaç bölüm sonra berbat bir hâl almaya başlıyor dizinin akışı. Böyle dizileri yarıda bırakmak, zamanımızdan harcamamak en doğrusu.
Kesinlikle. İnsanı diziye bile başladığına pişman ediyorlar.
Hayır hiç olmadı.. ben başladığım diziyi mutlaka bitirmeyi denerim ayrım bırakmayı sevmiyorum.. The boys mesela çok sevmiştim.. 4. sezonu bekliyorum
Cevap
8Cevap
Çok var bazen vaktim olmuyor dizi kalıyor öylece. Mesela en son Manifest yarıda kalmıştı.
Dark var. Son bölümlere bakamadım, çünkü beynim algılamayı bıraktı artık. Hem çok güzel hem çok karmaşık.
Çoğu sarmıyor ya da beklediğim gibi çıkmıyor o yüzden onlarca diziyi yarım bırakmışımdır
The witcher
Tek izlemeye çalıştığım dizi bu oldu
Game Of Thrones. Askere gidince kaldı, izlediğim hiçbir bölümü hatırlamıyorum şimdi
kuruluş Osman.. katlanamadım daha fazla Ertuğrul dan sonra tırt geldi çok
Başlayıp tamamlayabildiğim dizi sayısı daha azdır..
Hiç bir şeyi yarıda bırakmam başladığım işi bitiririm sonuna kadar giderim
Dark filmi cok kasvetli ve karısk
Teen Wolf 5. sezonda kaldım
Başlarda sarmiyorsa izlemeye devam etmiyorum tabi
Evet. Dark.
Cokk
Oldu
Safir miydi ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?