Ben başlamazdım. Giriş, gelişme, sonuç. Bu üçü de önemli. Hâttâ sonu diğer ikisinden de daha önemli.

Ben başlamazdım. Giriş, gelişme, sonuç. Bu üçü de önemli. Hâttâ sonu diğer ikisinden de daha önemli.

Evet ben başlardım tabi ki de.. çünkü sevdiğim bir dizi ise izlemeye değer görüyorum her azman için ama şu sıralar film ya da diziler ile pek aram kalmadı
Sonuç yoksa izlenmez, Bi ara finalini kontrol etmediğim eski bir diziye başlamıştım, Final yaptığını sandığım bölümde final yapmadı sonra yeni bölümleri de gelmedi A. diye kalmıştım çok leş bir durum.
TV izlemiyorum şimdiye kadar son iki bölümü hariç sağır oda adlı yapımı izledim ama yarım baslamam film dizi izleme huyum yok ben radyo dinlerim
Başlardım. Sonunu kendi kafamda tasarlardım.
Cevap
11Cevap
Forever öyle bir dizi mesela ama izledim yinede. Güzel çünkü ben napıyım 😅 keşke bitse. Sherlock bitecek diye bekliyorum 5 yıldır 😥
Başlarım Tabii ki büyük ihtimalle başka bir sezonda daha güzel final olacaktır
Ben bilmeden bir sürü diziyi izledim ve sonu yooooooook çıkıyor sonra diziyi yapana senaristte sövüyorum falan filan işte 😒😏🙄
Hayır çünkü benim yarim kalan hiç birşeye tahammülüm yok yemek , aşk tartışma , film vss ya tam olmalı ya hiç olmamalı
Başlamam, Marco Polo dizisi vardı, 2 sezon izledim, 2. sezon sonunda dizi final yapmış, yarım yamalak kaldı öyle, yarım dizileri hiç sevmem...
Kendime bir şeyler katabilirim diye bakarım.
Evet başlardım, sonunun yarım kalması bize has neticede.
Mutlu ol yeter 🥲 yarım kalmasına rağmen çok güzel bir diziydi
Hiç sevmem, asla başlamam. Filme başlamadan önce sonu hakkında ufak bir araştırma yapıyorum.
Çok boşta ve can sıkıntısı içerisindeysem izleyebilirim. İzlerim sonunda olayın bir sonuca bağlanmaması sinir etsede.
Başladım ama işte öyle olmuyor ya ben böyle hiç tavsiye etmem
Tıpkı hayatımdaki bazı şeyler gibi mi!! Kesinlikle evet çünkü sonu ne kadar eksik olursa olsun başı çok güzeldi
Diziyi bitirmek için izlememeli insan ama.
Hayır, içim içimi yer
Başlamam. Sıkılırım...
başlamam sevmem
Basladim 1'i turk 2'si yabanciydi
Hayır
hayır izlemem
Başlarım.
izlemem
Asla baslamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?