Başladığınız bir dizinin ilk bölümü sarmazsa izlemeyi bırakır mısınız yoksa birkaç bölüm daha şans verir misiniz?

Başladığınız bir dizinin ilk bölümü sarmazsa izlemeyi bırakır mısınız yoksa birkaç bölüm daha şans verir misiniz?

Beni ilk bölümde tabi ki de etkiler.. ama önemli olan dizinin geri kalan bölümleri tabi ki de.. zaten dizileri pek izlemiyorum çok çok bildiğim güzel olduğunu düşündüğüm dizileri izlerim.. ama geri kalan zamanımda filmleri izlerim
Bazı diziler var son bölümde yok artik diyorsun. O yüzden eğer aşırı saçma ve sıkıcı bir konusu yoksa mutlaka şans veririm. Bir tane dizi izlemiştim çok sıradandı ama son sahnesinde yok artik oha dedim ve dizi bitti😂😂
Hangi diziymiş o? 😄
Behind Her eyes😀
Sen bayağı takıksın o diziye. Seni tanıdığım günden bu yana hep o diziyi önerip duruyorsun 😅 Sırf sen bu kadar çok önerdin diye izlemiştim bende. Güzel bir diziydi.
Sen beni nerden taniyon😂😂
Takık degilim de sonu çok etkiledi diyelim😂😂
Yeni üye değilim. Eski hesaptan biliyorum seni 😅
Anaaa tahmin ettim kim olduğunu,😂😂 habire o diziyi mi söylüyorum tühh başka diziler söyleyeyim ya😂😂
Ahaha dur çaktırma bari. Hoş, gizlendiğim yok. Anlayan anlıyor kim olduğumu 😅
Cidden bir ara sürekli onu öneriyordun insanlara. O yüzden takıksın dedim ya zaten 😅
Tamam çaktirmam 😂😂 ama ben anlamamıştım şimdi diyince farkettim.
Valla beni ne kadar etkilediyse demek ki habire söylemişim😂 başka sevdiğim çok dizi de var halbuki😂
Tahminin doğrudur inşallah. Başka biriyle karıştırma beni 😂
Şu profilde sık sık kullandığın bir kadın var ya. O diziye de takıksın 😅
Yazayım istersen tahminimi kesin osun😂
Beth harmon benim aşkım kendisi yaa😂 evet o diziyi seviyorum diziden ziyade kızdaki havaya hastayim😂
Yaz bakalım 😅
O diziyi izlemedim ben. Dizi kendine çekmiyor beni bir türlü 😅
Niceness diye bir nickin vardi yanliş yaziyor olabilirim. Kısa süre takipleşmistik. Bu diziyi sana o ara önerdim galiba.
Olabilir zevkleri farkli herkesin. Dizideki atmosferi kızın o tavırlarını çok seviyorum 😂
Aynen o'yum 😅
Evet, o ara önerdin. Bir ara da bir film önermiştin, sıkıcı demiştim ama sonra tekrar izleyince hoşuma gitti film. Adını unuttum. İş görüşmesine giden kişilerin önüne bir kağıt veriyorlar, soru sorup cevap istiyorlar. Tek mekânda geçen bir filmdi... Genel olarak dizi/film zevkin güzel. Beğeniyorum 😅
Eveettt billddiimm😀 hoş geldin o zaman tekrardan ☺
O filmin adı exam. Beğenmene çok sevindim🤗
Hoşbuldum 😄🌸
Teşekkürler 😂😂
Ricalar 😅
etkiler ama sonlara doğru fikrim tamamen değişedebilir ispanyol dizileri mesela ilk 4 bölümden sonra çekilmiyor. o yüzden 40 dkysa 15 dkda bitiriyorum herhangi bir diziyi belki daha bile kısa
veya çokça yarım bırakıyorum
Evet. İlk bölüm sarmazsa devam etmekte zorlanırım. Tabi tv dizisi olsa sarsa da devam etmem en fazla 6 7 bölüm takip ederim.
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim 🌸
Cevap
5Cevap
Önemli değil. Pilot bölüm sonuçta. Konu daha önemli benim için, akıcı olmasına gerek yok. Yavaş akan dizileri severim.
İlk bölümden sonraki iki bölüm şans veririm sarmazsa bırakırım genellikle ilk bölüm pek sarmaz sadece tanışılır diziyle cansuyu misali🍀🗝️
İlk bölümde beni sarmıyorsa diğer bölümlere geçmek gelmiyor içimden.
İlk bölümler sıkıcı oluyor genelde.. Çok izlemesem de ara sıra baktımlarım öyleydi..
Bi şans daha veriyorum.
Bir dizinin 15 dakikası var benim için.
Reacher ı izlemeye başladım sarmadı bıraktım
Dikkat eksikliğim var izleyemiyorumm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?