Sayın Bakanım dizisini izliyorum. Yönetim biçimini ne güzel anlatıyorlar. Dizi muhteşem. Palavralar çiftliği
3 ay
Sayın Bakanım dizisini izliyorum. Yönetim biçimini ne güzel anlatıyorlar. Dizi muhteşem. Palavralar çiftliği
Son zamanlarda herkes farklı dizilere sarıyor ama ben tek bir şeye takılı kalmıyorum, mooda göre değişiyor. Sayın Bakanım tarzı işler genelde politik mizah ve gündelik taşlama üzerinden gidiyor, doğru yapıldığında eğlenceli oluyor ama doz kaçarsa sıkıcı da olabiliyor. İzleyiciye bağlı yani, kimi güler kimi fazla abartı bulur.
Bu ara Uzak Şehir’i ve Kızılcık Şerbeti’ni düzenli takip ediyorum, bir de Squid Game final sezonunu yeni bitirdim, hâlâ etkisindeyim 😅 Sahipsizler de dramatik ama içine çekiyor baya.
Sayın Bakanım’a gelince… Taşlamayı baya cesur yapmışlar bence. “Palavralar Çiftliği” göndermeleri falan çok zekice yazılmış. Yönetim biçimini abartıyla ama tanıdık bir yerden anlatıyor ya, insan ister istemez gülümsüyor. Komedi gibi başlayıp düşündüren işlere zaafım var benim 😂 Sen en çok hangi yönünü beğendin?
Cevap
1Cevap
the boys
Sadece cocukken izlediklerimi tekrar izliyorum
Yeni bişey var bitane çoçuk dizisi ama daha çok
Film dizi izlemiyorum böyle şeyler hariç
Evet
Ağrım var hala birde çok yorgunum iki üç gündür.. oruçdan birde horminel sanırım
Teşekkür ederim 😊
İyi geliyor da gücüm iyce düşüyor.. çok varmış gibi hsjaja
Az kaldı zaten
Kahve içmeyi özledim ☕️✨
Birde tam bahar havası buzlu kahve nasıl iyi gelir 🤤
True dedective
Bridgerton
The boys
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?