Bu aralar ilgiyle izlediğim bir dizi yok maalesef hani kendimi kaptırıp dizinin havasına iyice girdiğim bir dizi yok. Nerde o eski diziler hepsini özlüyorum, eskiden mi güzeldik eski diziler mi güzeldi hep eski dizilere bakıyorum. Televizyonda yayınlandığında bakıyorum ama hepsi olmuyor mesela Ezel tvde yayınlanmadı uzun zamandır ya da bana denk gelmedi bilmiyorum. İnternetten bakıyorum ben de bir şekilde izliyorum. Eskiden Ezeli izlemekten keyif duyardım, Leyla ve mecnun, kardeş payı, işler güçler, Avrupa yakası ve Hayat bilgisi dizilerini sıkı takip ederdim.
Ben bu aralar The Mist dizisini izliyorum. Zamanında kitabını da okudum, çekilen filmini de izlemiştim. Gerçekten Stephan King bu işi fazlası ile iyi yapıyor. Dizide insanın kendi içine çekiyor ve bir sonraki bölümü heyecan ile beklemenize sebep oluyor. Arayışta olan varsa mutlaka tavsiye ederim.
All of us are dead... virüs konulu bir dizi kan veya vahşet görmeye meraklıysan izlemeni tavsiye ederim ayrıca aynı konulu üç dizi daha var. Mouse , Happiness ve Sweet Home