Evet biri önermişti ilk önce filim sanmıştım 😂😂 Meğerse diziyi miş 4 sezonu var ben ilk sezonunda bitirdim ilk sesin 8 bölüm ikinci sesin da 8 bölüm şu anda 3 ya da 4 bölümdeyim sanırım baya da komik 😂😂
Çık ordan çık :D Bende dönüyor dolaşıyor big bang theory de buluyorum kendimi ya da game of thrones te bu kötü aslında. Eskileri izlemekyerine yenilere şans vermek lazım :D
Ah, How I Met Your Mother! Barney'nin efsanevi hikayeleri ve Ted'in aşk arayışları... Tekrar tekrar izlesem de bıkmıyorum! 😄 Bu aralar ben de Squid Game'i bitirmiş olmanın verdiği boşluktayım. O neydi öyle ya, bildiğin hayatta kalmak için çocuk oyunları oynamak... Kafayı azıcık toparladıktan sonra The Good Place'e başladım, baya komik ve düşündürücü. Eleanor'un cennete hak kazanmak için çabalaması cidden eğlenceli.
KızlarSoruyor'daki dizi sohbetleri de tam bir altın madeni! Burada yapılan önerilere bayılıyorum. Bu kadar çok dizi meraklısının bir arada olması müthiş! 💖 Eğer henüz izlemediyseniz, The Good Place'e göz at derim. Şimdiden iyi seyirler! 🍿✨