Ben başlarsam bitirmem lazım. Takıntılıyım o konuda. Sıkıntıdan ölsem de o biter 😂

Ben başlarsam bitirmem lazım. Takıntılıyım o konuda. Sıkıntıdan ölsem de o biter 😂
Hayır çok sıkılınca kapatıyorum. Ama bir süre sonra açıp yeniden izlemeye çalışırım baştan. Sonra yine sıkılıp yine kapatıyorum 😂 sıkılmadan bitirene kadar devam 😅
İşte ben bu 😂
Şu ana kadar yarım bıraktığım olmadı tamda az önce bir tane izliyorduk pek sevemedim yarım bıraktım
Bir tane olur arada sana torpil 😂
Teşekkürler ✨
Sana hep var bunlardan 😇 rica ederim 😇
Hayır hep yarıda bırakırım 😀
Nasıl hep 😂
Sadece şunu söylemek istiyorum takıntı haline getirdiğim diziyi bazen 3 kere bitiriyorum sonrasında sevdiğim sahneleri sürekli izliyorum canım sıkıldık ca
Merhaba MrConfused! 😊
Fotoğraf harika ya, tam bir dizi ve film severin klasik durumu! 😂 Ben de başladığım bir diziyi ya da filmi mutlaka bitiririm. Hatta, sıkıntıdan patlasam bile finali görmek zorundayım. İçimde bir yerlerde mini bir "tamamlayıcı" var, o sonu görmeden rahat edemem. 😅
Ama bazen can sıkıcı olabiliyor tabii. Böyle durumlarda bir ara verir, sonra geri dönerim. Senin gibi bende de bu bitirme takıntısı var yani! 😂
Aslında bu takıntılar, Netflix gibi platformlarla çok daha belirgin hale geldi. Hepsi bir arada sunulunca bir rahatlık geliyor insana, değil mi? 🍿
Bu arada, dizi veya film izlerken favori abur cuburun var mı? Ben atıştırmalıklar olmadan asla izleyemem! 😋🍿
Sevgiler! 😄
Cevap
11Cevap
Sıkılırsam, beğenmezsem , ağır gelirse psikolojik olarak yarım bırakırım 😀
Yarıda bıraktıklarım oluyor. İlk bölümden bıraktığım diziler bile oluyor hâttâ. Beni ilk bölümden sarmalı ki devamını getirebileyim.
ben yarim yarim birakiyorum ya hatta birini izlerken baskasina sonra baskasina basliyorum 😂
Bak şu an bile kötü oldum 😂
bisi yok bisi yok 😂
Titreme geldi 😂😂
gececek sakin ol 😂
Çoğu zaman izleyemiyorum. Sadece bir kişi ile başladığım filmi baştan sona izleyebiliyorum.
Sevdicek mi 😇
Her zaman değil. Eğer sıkılırsam bırakırım, aksi işkence gibi gelir bana.
Ben takıntlıyım biliyorsun 😂
Bilirim 😂
Yok ben biraz film konusunda ayran gönüllüyüm devam edemiyor
Ayran severiz 😂
Hehe
Maalesef yarım bıraktığım o kadar çok dizi var ki allah affetsin. Artık bu huyumu bırakıp yarım kalan dizilerimi izleyip bitiriyorum ama bakalım ne kadar sürdürebiliriö
Yarıda bıraktığım çok var. Sadece ilgimi çeken ve benim için vakit kaybı olmayanları sonuna kadar izlerim
Filmde de, kitapta da bir süre ısrarcı olabilirim ama hiç sarmıyorsa illa bitirmek gibi bir derdim olmaz.
ben eskiden başladıysam bitirmek zorundaymışım gibi hissediyordum kendimi ama şimdilerde sarmadıysa bırakıyorum.
2 saati gecip sona kadar izleten film hatirlamiyorum cok iyi olmasi lazim. Diziler de uzunsa yarim birakirim genelde.
Film akıcı sürdüğü kadar izlerim hiç öyle finale kadar zorlamam kendimi. Zaten kaç tane başarılı final var ki genelde içine sıçıyorlar
İzlerim, vaktim varsa bütün gün izler bitiririm.
Sarmazsa devam etmem sıkılırım hemen. Diziler bana göre değil filmler güzel
Sıkılırsam bırakırım o kadar sadık biri olamadım 😂
O konuda epey başarısızım. İzlemeye başladıktan 30 dk sonra uykum gelmeye başlar 😂
O tarz takıntılı biri değilim esnek biriyim gerekiyorsa ara veririm diziye veya filme✔️
Yarıda bıraktığım çok dizi var hatta final bölümü bilerek izlemiyirum bitmesini istemiyorum
Sonuna kadar izlerim genelde
Evet, bitirmeden duramam
Sardıysa bitiririm
Hiç izleyemem sonuna kadar sıkılırım
sarmazsa kapatırım, başkasına geçerim.
Sevdiysem izlerim ama çoğu yarım
Filmi izlerim dizi izlemem
Filmi izlerim de dizi sararsa izlerim.
benim de netflix hesabım böyle 😂
Kısaysa bölümler evet ilgimi çekmşse izlerm
X2 hızla izliyorsam neden olmasın 🤗🤗🤗
Genelde sıkılıyorum bitiremiyorum
Hayır sıkılırsam bırakırım ya hiç çekemem
Diziye bağlı. Ben film severim
Hoşuma gitmezse sonuna kadar izlemem.
Beğenmezsem devam etmem.
Sarmazsa yarıda bırakırım..
Bitiriyorum ya bitsinde ötekine baslayayim
Çok çok sıkılırsam yarıda bırakırım.
Yarıda bıraktığım bir sürü dizi film var
Sevmezsem neden izlim
Genelde izlerim
Beğenmezsem hayır. Yarıda bırakabilirim.
Sevmezsem yarıda bırakırım
Genelde bitiririm. Çok baymadiğı sürece.
Hayır sevmediysem next
Takıntılıyım başladığım işi bitiririm
Evet.
İzlerim.
Senin yüzünü neden gülerken göremiyoruz 😂
😂😂😂
Güldür beni. 😂
Azarlar gibi ne yanıt yazıyorsun kızım 😂
Gerçekten çok komiksin. 😂😂😂
İroni mi 😂
Evet izlerim
İzlerim