Merhabalar Herkese 🎥🍿

Ben seneler önce Game Of Thrones'u ilk izlemeye başladığımda insanlar 5. veya 6. sezonu bekliyordu. Ben de "Herkes yeni sezonu beklerken ben Ned Stark'ın ölümüne üzülüyorum" tarzı bir şey paylaşmıştım. Hâlâ hatırlarım😂
Merhabalar Herkese 🎥🍿

Ben seneler önce Game Of Thrones'u ilk izlemeye başladığımda insanlar 5. veya 6. sezonu bekliyordu. Ben de "Herkes yeni sezonu beklerken ben Ned Stark'ın ölümüne üzülüyorum" tarzı bir şey paylaşmıştım. Hâlâ hatırlarım😂
Breaking Bad başlamayı düşünüyorum. Hep türk dizisi izledim, ama artık fazlasıyla saçmalamaya başladılar. O yüzden ilk defa yabancı dizi izleyeceğim. Varsa yabancı dizi tavsiyeniz alabilirim?
Breaking Bad'i hemen izlemelisin bana göre dünyanın enn iyi dizisi
Onun dışında istediğin türe göre dizi önerebilirim
Cevap
9Cevap
Game of thrones dizisi var
Şu sıralar dizi izlemeye vaktim yok ama bir ara herkesin izleyip te benim sonradan başladığım Presion Break vardı.
The walking death 😅 8. Sezonda bir yıl önce bıraktım şimdi yeniden baştan başladım aferin bana resmen batak gibi giren çıkamıyo
Hayır genelde ilk başlayıp yıllarca yeni bölüm bekleyen mazlum olurum.
Hiç izlemedim bunu birde Lost u hiç ilgimi çekmedi aynı şekilde yüzüklerin efendisi
Ben sok olmuştum ned stark öldüğünde. biri gelip kurtaracak saniyordum
Kimin neyi izlediği kaçıncı bölümünü beklediği beni ilgilendirmez hoşuma gittiyse izlerim
maalesef bende hane of thrones e başladım ama abi sarıyor kendi listem 2 numarayı rahat alir
Dizi değil fakat film var lotr
Asla vazgeçmem onu izliyirum
Şu an yok valla
şu an yok
Şu ara hiçbir şey izlemiyorum.
Breaking bad
Got var sadece
prison break hdhdb
friends
Ezel
Ezel
Hayır yok