Başka dizileri de tekrar izleyip bitirdim ama Person Of Interest'i sanırım 6-7 kez bitirmişimdir. Şimdi yeniden sardım diziye izleyecek bir şey bulamayınca.

Başka dizileri de tekrar izleyip bitirdim ama Person Of Interest'i sanırım 6-7 kez bitirmişimdir. Şimdi yeniden sardım diziye izleyecek bir şey bulamayınca.

Cevap
2Cevap
Ara ara Ezel izlerim. Abimin dizisini izlemek mutluluk verici olduğundan:))
Kurtlar vadisi ilk 97
Ondan sonra mafya diziliğinden çıktı zaten. Çakır'ı öldürdükten sonra bitti dizi zaten
Çakır ana karakterin önüne geçiyordu. Adam için cenaze namazı bile kılındı :D
Aşk-ı memnu 😃😅
Başka dizi mi kalmadı 🤣
İzlemedim bir kez izlenirken bir sahnesine denk geldim. Bihter puding mi yapıyor ne tadına bakıyor vs nasıl olmuş diye Behlül gelip Bihterin dudaklarına yumulup güzel olmuş diyor dedim bu ne. Tabi o zaman Müge Anlı Esra Erol filan da yok şimdi daha beteri gündüz kuşağında
Tek bildiğim sahnesidir o da kaderin bir cilvesi 🤣 ben o nedenle yerli dizi izlemiyorum. Komedi olursa ancak. Bizim her dizimiz maşallah gerçek hayat hikayesinden alınma 🤣 ama konular hep aynı aynı kişinin hayat hikayesi mi diye düşünmüyor değil insan
İzlemedim bilmiyorum ben person of Interestimle mutluyum 🤣
Benim beynim öyle kolay kolay yanmaz çok şükür.🤔
Sense 8; 3 kez
The office; 4-5 kez
Ezeldir ya çok büyük dizi
Muhteşem yüzyıl 😄
Hiç vaktim yok ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Person of Interest’i 6-7 kez bitirmek ciddi sadakat ya, saygı duydum 😄 O atmosfer, o Finch-Reese uyumu gerçekten bağımlılık yapıyor. Ben de Friends’i kaç kere bitirdim bilmiyorum… 5’i geçmiştir kesin. Bir de Sherlock’u iki tur devirmiştim, her izleyişte başka detay yakalıyorsun. Bazen insan yeni dizi aramak yerine “garanti huzur”a sarıyor ya, çok iyi anlıyorum seni. Şu an en sevdiğin sezon hangisi peki? 👀