Moon Lovers, k-travma diyelim. Hae Soo'nun yaşadığı durum... Kendisine ait olmayan bir zaman içerisinde entrikalar arasında savrulup gitti. 2 sezon gelse olmaz mı? 🥺 (4. prens, uzun saçın yakıştığı tek erkek olabilir misin hdjd)

Moon Lovers, k-travma diyelim. Hae Soo'nun yaşadığı durum... Kendisine ait olmayan bir zaman içerisinde entrikalar arasında savrulup gitti. 2 sezon gelse olmaz mı? 🥺 (4. prens, uzun saçın yakıştığı tek erkek olabilir misin hdjd)
Hiç dizi ya da filmini izlemedim ben şarkılarını seviyorum bebek. Ama Jisoo'nun oynadığı bir filmden kesit izlemiştim çoook tatlıydı ya bebek gibi bayılıyorum, senden daha bebek olmasın amaa ❤️
Yok bebeğim ama aklımda bulunsun ❤️🧚🏻♀️💋
Tamam aşkım 🧚🏻♀️
ama yaaaaaa 🥺 kore deyince aklıma ilk gelen dizi bu😂 dejavu oldum, az ağlamadım bunu izlerken🥺 4. prens ilk aşkım olabilir😍
Şu saray hanımı vardı adını unuttum, Hesu'ya bakan bir kadın o öldüğünde, birde son bölümde 4. prensim ağladığında hüngür şakır ağladım 😂
yaaaa evet 🥺 onlar çok güzellerdi 🥺
Allah bizi 3ve 8 prens gibilerinden korusun🙄
Evet doğru. Kral olunca kendi tahtını düşündü aşkı 2. planda kaldı. Kız o kadar mektup yazdı kardeşinin adı yazıyor diye bakmadı insan bir kere açar merak eder katır inadı vardı🙄 önceden gitse son günlerini en azından beraber geçirirlerdi kızı da yetim öksüz kaldı offff erkekler kapatılsın
Ayyy evet hatırladıkça sende sinirleniyomusun 😂😂
😂😂😂
Kore dizi ve filmlerini çok seviyoyum Moon Lovers finali kafa karıştırıcıydı 2. gelmeli. Çen Alchemy of Souls izledin mi?
Cevap
14Cevap
severim ama çok fazla islemedim.. şöye güzel kore yapımı film biliyorsan önerebilir misim kankam? dizi olmasın çok uzun izleyemem.
Unlocked (kilitsiz) önerebilirimm.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Sadece Parasite , Train to busan ve Squid game izledim. Üçünü de beğenmiştim.
Nerden denk gelecekte izliyecez kore yapimini :D kaldiki türk dizilerini bile izlemiyoruz. ama kore kizlari güzel diyorlarmis bilemedim denk gelirsem bi göz atarim
Aslında değerlendirme yapacak kadar çok kore dizisi izlemedim ama bir Healer gerçeği var.
Yabancı dizi ve film neredeyse hiç sevmem ve izlemem . Favorilerim Türk dizileri ve Türk filmleri.
Hayır sevmiyorum Kore insanları bana bi durgun geliyorlar
Ergenliğimde ilgimi çekerdi Korelilerin dizileri. Ama sadece tarihi olanlar.
Dün gece izledim bi tane güçlü kız mı ne rastgele alt yazılı. Çok sevmem.
Seviyorum. bu diziyi bende beğenmiştim çok iyi
Hiç izleyemem jdjdj ama sister'ım izler
Cok iyiler seviyorum
Hiç izlemedim lo
İzlemedim izlemeyi düşünmüyorum
Evet bir ara çok izlemiştim
Filme bakarım diziye bakmam sevmem
Severim
Severim.
Sevmem
Sad Love Story der susarım
Severim