Diziler & Filmler Kore dizilerini/Filmlerini sever misiniz? Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben All of Us Are Dead izledikten sonra sevmeye başladım. 🫠 Kore dizilerini/Filmlerini sever misiniz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aksiyon filmleri güzel oluyor romantik olanlarını izlemem 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet kore filmlerini seviyorum 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Okul da biter tamm gerek yok ne kadar korkak bur tavır 0 2 Yorumla Pikauv +1 yıl Nasıl? Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Başa çıkamadınmı oluyor olanlarr,,, Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 470 cevap paylaştı. https://youtu.be/sD7dmu-IWNw 0 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aksiyon filmlerini seviyorum romantik filmleri hint dizileri gibi oluyor :D 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 493 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aksiyon filmleri güzel oluyor romantik olanlarını izlemem
Evet kore filmlerini seviyorum
Okul da biter tamm gerek yok ne kadar korkak bur tavır
Nasıl?
Başa çıkamadınmı oluyor olanlarr,,,
Aksiyon filmlerini seviyorum romantik filmleri hint dizileri gibi oluyor :D
Aşırı duygusal ama arada izlerim
Çok kaliteli beğeniyorum
hiç izlemedim bilmiyorum