Şimdiye kadar izlediklerim;
- Blood
- Şeytan Avcısı
- All of Us Are Dead
- Extracurricular
- Flower of Evil
- Squid Game
Şu an ise Lawless Lawyer’ı izliyorum. Hepsini tavsiye ederim. Siz Kore yapımı dizileri seyreder misiniz?

Şimdiye kadar izlediklerim;
Şu an ise Lawless Lawyer’ı izliyorum. Hepsini tavsiye ederim. Siz Kore yapımı dizileri seyreder misiniz?

Evet izlerim. Hemen bir tanesini de tanıtayım. All of us are dead 2022 yılında Netflix platformunda yayınlanan bir K-dramadır.12 bölümden oluşan bir dizidir. İkinci sezon söylentisi vardır. Hatta Netflix resmi sayfasında attığı bir postta 2025-2026 yılı arasında geleceğini söylemişti. Dizimiz üç tane zorbanın bir çocuğa zorbalık yaptığı ve daha sonra da çatıdan düşürmesiyle başlıyor. Çatıdan düşen arkadaş herkes tarafından zorbalık gören birisi. Babası da zorbalık gördüğü okulda çalışan bir öğretmen. Okul yönetimi zorbalığa sessiz kaldığı için çocuğuna aşılar yaparak onu güçlendirmeyi amaçlar ama durum başka yöne gider. Çocuğun babası tek çare olarak çocuğu öldürmeyi bulur. Hastanede çocuğu öldürüp bavulun içine sokarak başka bir yere götürür. İlerleyen kısımlarda bir kız öğrenci sınıfta uyuyakalır ve arkadaşları uyandırmaz. Uyuyan kız uyandığında laboratuvardan ses geldiğini görür ve gider. Bir hamster olduğunu görünce sevmek ister. Daha sonra hamster tarafından ısırılır. O sırada zorbalık gören çocuğun babası içeri girer. Kızın ısırıldığını gördükten sonra kızı alır ve ona da aynı aşıları vurur. Kız eve gelmediği için ailesi polise söyler. İlerleyen bölümlerde kız sınıfın içine girer ağzı gözü kan içinde. Daha sonra neler olduğunu anlatır ve revire götürürler. Revirdeki hemşireyi ısırınca tüm salgın başlar. Daha sonra hemşire diğer kişileri ısırır ve bu şekilde yayılmaya devam eder. Dizide yeri zaman ağlayacağınız zaman zaman aşk ve arkadaşlık konulu replikler göreceğiniz dolu dolu bir dizi. Kadro gerçekten sağlam ve izlenmeye değer bir dizi. Baş rolde ''Litte Women'' den tanıdığımız In-hye karakterine hayat veren Park ji-hoo bu dizimizde On-jo karakterini canlandırıyor.''Revenge of Others'' den tanıdığımız Ji Soo Heon, bu dizimizde Su-hyeok karakterine hayat veriyor. Ayrıca Mr. Planktondan tanıdığımız hatta Squid Game'de de oynayan oyuncumuz Lee Yoo-mi bu dizimizde Na-yeon karakterini canlandırıyor. Gördüğünüz gibi kadro baya iyi ve ünlü oyuncular var. Kısacası izlemenizi tavsiye ederim.
( ̄︶ ̄)↗ Önerdiğim K-dramalar;
Kore yapımı dizilere ya da filmlere çok ön yargılı yaklaşıyordum eskiden. İşte bu aslında ön yargının ne kadar kötü olduğunun en büyük kanıtı. Birkaç Kore dizisi ve filmi izledikten sonra kendimden utandım diyebilirim. Benim en sevdiğim dizi bazından yapımlar şunlar.
Baya var içinden izlemediklerim. Hemen listeme ekliyorum ⭐️
Teşekkürler, zaten listemdeymiş çoğu dksjs
Dfksjsj
Cevap
11Cevap
Evet ben kore yapımlarına seviyorum genel olarak.
Squid Game en sevdiğim
Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazipi bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcük riskleri vardır.
Netflix de
En güçlü 100 diye Bi program var. İlgini çekerse izle. Kore yapımı bir yarışma.
Diğer dizileri pek izlemedim. Çok ilgimi çekmesi lazım. Sinema filmleri iyi ama.
Kesin bakarım buna inceleyeyim
😊😊👍
Kore yapımlarını takip etmiyorum. Hepsi birbirine benzediği için beynim yanıyor.
Aslında birkaç dizi izlesen anlayacaksın ki birbirlerinden çok farklılar Değişik değişik tipler var
Mimiklerini okuyamıyorum ve vücut dilleri aşina olduğumun dışında
İzliyorum arada seviyorum çekikleri senaryoları baya iyi.
Çok başarılılar gerçekten
Kafamı boşaltmak için izlemiştim birkaç kere aşk dizileri ve inanılmaz beğenmiştim içimde kdrama fanı bir ergen uyuyor belli😂 uyandırmamak için izlemiyorum. Squid game de muazzamdı
Evet, çok severek izliyorum.
Crash Landing On You, favori 🍀
Bu diziyi bana arkadaşım önermişti ama şu an listemde bekliyor, bakacağım 💕
Aşk seviyorsan en zirve dizim mutlaka izle 💖
Severiss
eskiden çok izlerdim daha çok fantastik kurgu olanları seviyorum bu konuda en iyisi güney kore
Squid Game bayılmıştım. Bir de ayrı olarak bayıldığım: The King Eternal Monarch dizisi
Güzel. olan her yapıtı severim. Kore yapımı olanların arasında da var.
Yaani birkaç dizi izlemişimdir city Hunter beğenmiştim yillaar önce
Evet hatta türk dizilerinden daha fazla , en son mouse izledim tavsiye ederim
Hayal alemi realiteden uzak.. Türkleri de sevdikleri falan yok.. evanjelistler misyonerlikte kullaniyor bunlari
Severim ve yıllardır izliyorum
Kurtlar vadisinden başka dizi izlemem.
Özel bir ilgim yokta denk gelirse izlerim
All of us 2 sezon gelsin bi zahmet
Sevmem izlemem
Evet çok severim her zman izlerim
Aksiyon filmlerini severim
hiç svmem çünkü hepsi birbirine benziyor :D
Pek izlemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?