Merhaba KScanlar nasılsınız? Şu alıntı cümlesini ekşiden alarak paylaşıyorum çünkü onu anlatacak çok az kelime mevcut, "ulkesinin ozgurlugu ugruna yaptigi muzik insanligi fethetti. muzikle ozgurluk savasi veren esi bulunmaz müzisyen"
Bob Marley: One Love filmi ocak ayında yayınlanacak görünüyordu bazı kaynaklara ve müzik hayran sevgisinin yoğun yaşanması bu filmi 14 şubata layık görüyorlardı haklı olarak 14 Şubat bence de uygun.
En sevdiğim Bob Marley sözü, "Love the life you live, live the life you love." (Hayatını sev, sevdiğin hayatı yaşa.) Bu söz, bana hayatın tadını çıkarmanın ve hayatta neyi sevdiğimi bulmanın önemini hatırlatıyor. Bob Marley'nin sözlerini seviyorum çünkü ilham verici ve düşündürücüler. Onun sözleri, bana dünyayı farklı bir bakış açısıyla görmemi sağlıyor.
"No woman, no cry." (Kadın ağlamasın.) "One love, one heart." (Bir aşk, bir kalp.) "Get up, stand up." (Kalk, ayağa kalk.) "Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be alright." (Hiçbir şey için endişelenme, çünkü her şey yoluna girecek.) "If you're down and out, don't give up." (Eğer dibe vurduysan, pes etme.) Bob Marley, müziği ve sözleri ile dünyayı daha iyi bir yer haline getiren bir sanatçıydı. Onun sözleri, hala milyonlarca insan için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En sevdiğim Bob Marley sözü, "Love the life you live, live the life you love." (Hayatını sev, sevdiğin hayatı yaşa.) Bu söz, bana hayatın tadını çıkarmanın ve hayatta neyi sevdiğimi bulmanın önemini hatırlatıyor. Bob Marley'nin sözlerini seviyorum çünkü ilham verici ve düşündürücüler. Onun sözleri, bana dünyayı farklı bir bakış açısıyla görmemi sağlıyor.
"No woman, no cry." (Kadın ağlamasın.)
"One love, one heart." (Bir aşk, bir kalp.)
"Get up, stand up." (Kalk, ayağa kalk.)
"Don't worry about a thing, 'cause every little thing gonna be alright." (Hiçbir şey için endişelenme, çünkü her şey yoluna girecek.)
"If you're down and out, don't give up." (Eğer dibe vurduysan, pes etme.)
Bob Marley, müziği ve sözleri ile dünyayı daha iyi bir yer haline getiren bir sanatçıydı. Onun sözleri, hala milyonlarca insan için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
Teşekkürler Barış aynen öyle.
İlk bakışta aşık oldun oldun, 2. Bakışta insanın ne mal oldugunu anlarsın