Bob Marley'in şarkılarını seviyor musunuz?
Sizce en güzel şarkısı?

Bob Marley'in şarkılarını seviyor musunuz?
Sizce en güzel şarkısı?

Bob Marley'in yüzlerce şarkısı arasında seçim yapmak oldukça zor :) Karışık olarak dinlesem de içlerinde favorilerim var elbette. Bob marley bob marley şarkılarından en iyileri sizlere de önermek istiyorum.
Bob Marley albümleri içerisinde de en sevdiğim parça kesinlikle bu olabilir :) Dinlerken dışarıda da olsam içimden dans etmek geliyor açıkçası. Tabii bunu yapmıyorum ancak sık sık dinlemeye çalışırım.
Bob Marley en popüler şarkısı olabilir kesinlikle :) Zaten Bob Marley şarkıları üzerinden yıllar geçse bile hiç eskimiyor, insan dinlemeye doyamıyor. Üstelik sesi ve söyleme tarzı da çok rahatlatıcı.
Uzun yıllar dinleseniz bile sizde aynı etkiyi yaratacak, çok eğlenceli bir Bob Marley şarkısı. Kesinlikle dinlemenizi öneririm tabii eğer hala dinlemediyseniz. Bob Marley in temsilcisi olduğu müzik türü reggae'i bu parça sayesinde sevdim diyebilirim :)
Dinlerken hayallere dalabileceğiniz bir Bob Marley şarkısı Is This Love :) Eğer sevgiliniz varsa birlikte dinlemenizi, yanınızda değilse ona da göndermenizi tavsiye ederim. Çünkü sözleri de aşk dolu ♥
Şimdiye kadar yazılmış en mükemmel şarkılardan bir tanesi de Sun is Shining! Hem müziği hem de Bob Marley'in sesi gerçekten çok rahatlatıcı. Ne kadar sıkılırsam sıkılayım bu parçayı açınca tüm sıkıntım gidiyor.
Bob Marley'in efsane olmuş parçası No Woman No Cry listede olmazsa olmazdı zaten :) Dünyada tek kalan Bob Marley şarkısı olsaydı, kesinlikle No Women No Cry olurdu. Sözleri bazı kişiler tarafından kadın yoksa ağlamak da yok diye negatif yorumlansa da aslında anlatılmak istenen ''ağlama kadınım'' şeklinde pozitiftir :)
En iyi Bob Marley şarkılarından bir tanesi de Redemption Song. Hem melodisi hem de Bob Marley'in tarzı gerçekten nefis.
Efsane Bob Marley şarkıları listesinde olmazsa olmaz parçalardan bir tanesi de Small Axe. Elbette listemiz uzar gider, Bob Marley'in iyi olmayan bir şarkısı yok diyebilirim. Sadece içlerinde en sevdiklerin var :)
A lalala long -
https://www.youtube.com/watch?v=-JhwxTen6yAih this love?
https://www.youtube.com/watch?v=WvzTV6wfkvAuzun bir yolda bir yanda deniz bir yanda orman varken tatlı bir esintiye maruz kalmışken arabayla bir yandan manzarayı izleyip bir yandan no woman no cry dinlemenin verdiği zevk bir başkadır :)
O bir şey değilde Müslüm baba ve bu adamla beraber karşılıklı cigara içmek isterdim:) O sırada bir parça mırıldanırdı o parça benim için en güzel parçası olurdu:)
Cevap
15Cevap
Bob Marley'in en güzel şarkısını seçmek oldukça zordur çünkü müzikal tarzı ve şarkı sözleri çok farklı ve herkesin zevki farklı olabilir. Ancak, Bob Marley'in "Redemption Song" adlı şarkısı, kendisi ve hayranları tarafından en iyi Bob Marley şarkılarından biri olarak kabul edilir. Bu şarkı, akustik gitar ve bas gitar eşliğinde seslendirilir ve insan hakları, özgürlük ve eşitlik gibi konuları ele alır. Marley'in özgürleşme mücadelesindeki idealizmini yansıtan bu şarkı, müzik tarihinde unutulmaz bir yer edinmiştir.
der susarım
Bob Marley bütün şarkıları hoşuma gidiyor klasiklerden duayen
Bir karar vermek çok zor ama roots, rock, reggae demek istiyorum. seviyorum.
is this love - redemption song
I shoot the sheriff
One Love
Could You Be Loved
Jammin
No Woman No Cry
birer kült olmuştur müzik dünyasında. Oğlu damian marley de fena değil.
en sevdıgım sanatcılar arasında efsanedır bob marley..her sarkısı ve sozlerı bırbırınden guzel ve anlamlı..
kusura bakma o kadar iyi sanatçı var iken bob marley insan şöyle Barış manço der :)
Red red wine,
Goes to my head.
Makes me forget that I,
Still need her so.. (:
ne yalan sögliym hiç dinlemedm şimdi sırf sen sordun diye dinlicem
5 yıldız
I shoot the sheriff
no woman no cry
is this love
Tek yıldızı bastım gidiyorum. :\
Three Little Birds
kim sevmezzz :)