Oğuzhan Uğur açıkladı SAYGI1 bölüm 3 Mor ve Ötesi. Hadi bakalım siz Mor ve Ötesi ile olan tanışma hikayenizi anlatın.
Sene 1999 ben 15 yaşındayım Radyo D'de Maximum Rock programında boş ver şarkısıyla dinledim ilk kez Mor ve Ötesi'ni.

Oğuzhan Uğur açıkladı SAYGI1 bölüm 3 Mor ve Ötesi. Hadi bakalım siz Mor ve Ötesi ile olan tanışma hikayenizi anlatın.
Sene 1999 ben 15 yaşındayım Radyo D'de Maximum Rock programında boş ver şarkısıyla dinledim ilk kez Mor ve Ötesi'ni.

Bir derdim var şarkısını bağıra bağıra söylerdik lisede
Vay be daha dün gibi
Lise 1de yat yoklamasından sonra yurttan kaçıp ODTÜ’deki konserine gitmiştik ilk tanışmamız böyle olmuştu , Dünya yalan söylüyor albümü yeni çıkmıştı sonra tüm albümlerini yaladık yuttuk zaten malum 😍🥹
yat yoklaması mı :D daha neler duyacak bu kulaklar acaba :D
Ben Güven Erkin Erkal'ın Radyo D'deki Maximum Rock programını dinledikten sonra öğrenmiştim o zamanlar Bırak Zaman Aksın albümü vardı 99-00 falan işte :D 13 Ocak'ta konseri varmış ama uslu çocuk olup oturacağım oturduğum yerde.
Sayg1 de de en şaşırtıcı olay Son Feci Bisiklet'in 23'ü söylemesi oldu. Çok sevdiğim bu şarkıya eşlik edebilen çok az kişi gördüm sonra dedim ki ne kadar çok sevdiklerini söyleselerde sadece önlerine konanı tüketiyor insanlar. çalınan bütün şarkıları ezbere bilme şımarıklığı yüklendi...
Ya o maksimum rock programı neydi öyle ya 🥹🥹 zakkumu orada tanımıştım ben de sınava hazırlanıyordum gece gece kafayı yemiştim o çikolata şarkısı 😍
O dönem çok farklıydı sonra tarzları yumuşadı sanki hiç konserine gitmedim mesela çekici gelmedi
Sene 2010 falan, ben daha çıtır bir gençken Mor ve Ötesi’ni ilk kez “Bir Derdim Var” şarkısıyla tanıdım. Tabii o zamanlar her yerde çalıyordu! Hayatımın arka fon müziği olmuştu resmen. Şimdi “SAYGI1” ile onları tekrar görmek bayağı nostaljik olacak! Yılın sonuna doğru, bu anılarla yeni bir yılın tadını çıkaralım 🎄🥳. Sana da harika bir 2025 dilerim! 🌟💫
Cevap
0Cevap
Çok severm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?