heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olacak?

Orijinal dizi #Atatürk çok yakında, Cumhuriyetimizin 100. yılında yayında. pic.twitter.com/NbY2CurhbQ
— Disney+ Türkiye (@DisneyPlusTR) July 2, 2023
heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olacak?

Orijinal dizi #Atatürk çok yakında, Cumhuriyetimizin 100. yılında yayında. pic.twitter.com/NbY2CurhbQ
— Disney+ Türkiye (@DisneyPlusTR) July 2, 2023
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Ben izlemeyi düşünmüyorum çünkü yabancı dizileri seviyorum ama zaten son bir kaç aydır hiç izlemiyorum dizi film
İzleye izleye ezberledik bu tür dizileri gadası
İzlemeyi düsünüyorum tabii ki de. Yorumlarımı ona göre yapacağım. Merakla beklediğim söylenebilir
Sabırsızlıkla beklediğim bir dizi fragmanı gerçekten çok etkileyici bekliyorum.
muhteşem sülüman'a karşılık pargalı ibrahim'i sevdirebilen türden oyunculuk gelecek mi bakalım.. oyunculuk soğuk oldu: varsa kendiliğinden enn doğalından gelen, esen diyelim.. olsa, ben bir bakardım.
Aras bulut iynemli çok başarılı kaliteli bir oyuncu ⭐👏🏻 ki bu adam gittikçe kendisini daha çok geliştiriyor ben izler miyim bilemiyorum bakarız
İzleyeceğim elbette Bu kaçıncı olacak Ulu Önder ile alakalı bir yapım hepsini izledim bunu da izleyeceğim
kaldırmışlardı içerikleri şimdi yayınlıyorlar ne saçma
ikizler burcu galiba disney ksjdks
para delisi diyelim
Tayyip Erdoğan kaldırmaya çalışıyordur 😂
Disney'de kaliteli bir yapım izleyemedik daha sadece animasyon filmleri kaliteli firmanın gerisi Netflix'in yanın da fazla sönük kalıyor.
Tabii🌙Küçük Dahi İbn-i Sina daha güzel bence😃
İzlemeyeceğim, belki ilerleyen bir dönemde izlerim. Beklediğim iki film var onları izleyeceğim...
İzleyeceğim tabi Amerika Ermeni komitesi halt yesin
Sağlam bir oyuncu ve oyunculuk lazım, eğer bu oyuncu oynayacaksa izlemem çünkü bu arkadaşın oyunculuğunu beğenmiyorum. Başka bir yetenek ve tiyatro kökenli bir oyuncu olmalıydı
Şimdi yeni duydum çok paralı o yok zaten o film şeyi
İyi para kazanır. İzlemicem. Zaten içimiz dışımış atatürk oldu. Kuscaz artık
Sırf bundan ötürü üyelik alabilirim ilk defa duydum
Sakin almayin. Disney maalesef tum turk dizilerini kaldirdi ve bu diziyi de iptal etti.
@aigredoux ciddi misin neden peki
Amerikadaki lobiler dolayisi ile oldugu soyleniyor bu dizinin iptal edilmesini istiyorlardi zaten edildi diger icerikler de kaldirildi
@aigredoux değişikler ya dertleri ne bunların
İptal etmemişler fragman paylaştılar
Diger icerikler kaldirildi 3 saat once yayimlanmis fragman ama sabah ANCA gibi topluluklarin istememe israri sebebiyle iptal edildi deniyordu
Evet biliyorum ama şu an yayınlanacak gibi duruyor. Umarım tarihi doğru aktarırlar.
Umarim
Netflix var bende nasıl izleyebilirim başka türlü onu da bilmiyorum
Türk dizisi ve filmleri izlemiyorum fakat bu farklı ilgimi çeker o yüzden göz atıcam
izlemicem ama ataturku anlatmaya oynamaya hicbir oyuncu yetmez. bos yere kafamizdaki ataturk profilini lekelemeyelim.
Kesinlikle İzlemem.
mandalorian yeni sezon bekliyorum.
Emma watson'da yer alacak mı acaba çok merak ediyorum izleyeceğim
Abdülhamid yerine izlenmesi daha faydalı olacaktır. Bi yanda Loser bi yanda winner
Umarım düzgün Bisey yaparlar çünkü bunun güzel olması lazim
Aras bulut iğnemliye de yakışır bu rol.
İzleyeceğim inşallah hakkını vermişlerdir
İzleyeceğim bendee
Evet beklediğim bir dizi
Hele bir çıksın bakalım
B3n de merak ediyorum izlerim
İşim olmaz hep bildik seyler
İzlenmesi için Atatürk’ü yapmışlar
hiç benzemiyor Atatürk'e
Ben🇹🇷
Wooowww dedim sabırsızlıkla bekleniyordu
yayınlandığı an izleyeceğim
Yapımı güzeldir inşallah
ben izlemeye hazırım.
Süper ya, çok gurur verici.
İzlemeyi düşünüyorum
İzlerim umarım tarihi doğru aktarırlar
Suyu çıktı artık bu işin
o zaman geri disney+ açtırmak şart oldu şimdi işte
Kurban olduğum ya, tabii ki izleyeceğim.
Merakla bekliyoruz inş. Aslına uygun olur
Arasa hiç yakışmamış çocuk gibi duruyor
Kaçar mı? Adamsın Atam.
Yine uydurma masallar izleticekler millete desene
Din düşmanıyla işimiz yok.
Nerelisin?
Tecavüzcü hocalarla isiniz var o zaman siz gidin sapıkları savunu
Milyonda bir olan sahte hocalardan örnek vermeyi bilin anca normal okullarda 10 kat fazla oluyor o olaylar
Nereli olduğuma konuyu bağlayacak kadr aciz misin?
Tecavüzcü pedofili olduğunuzu hala degistirmiyor dininiz kadinlar ve çocuklar üzerine başka bisey değil
Cahil olduğunu bu kadar belli etme. Kulaktan dolma bilgilerle buraya gelme aslanım git kuran ve tefsir oku da gel ki seni adamdan sayayım.
Siz degilmisiniz kuranı Türkçe yapıp anlayalim diyince isyan eden kuranı Türkçe okuyup anlayan dinden çıkıyor Arapça okuyan zaten anlamiyor Kiw9wwlskdkk
Sanırım sen de kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyorsun, Atatürk'e din düşmanı dediğine göre.. Nereli olduğunu konuya bağlamakla acizliğin bir alakası yok bu arada, ama sen nereli olduğunu söyleyemecek kadar aciz ve Türk değilsin sanırım.
@mortingenstirayze şşş biz salağız yoksa farklı farklı anlamları var, bir biz bilmiyoruz o anlamları, malum vahiy yoluyla iniyor bazılarına.
Knk şu an biri ben peygamberim bana tanrı mesaj gönderdi dese akıl hastanesine kapatırlar anladın
şu an dese kapatırlar çünkü son peygamber haz. muhammed mustafa s. a. v'dir kulaktan dolma bilgiler olup olmadığını araştır sende bi istersen atatürk ün videolarına veya eski mektuplara bir bak gökten indiği sanılan kitaplar beyni sulanmış hafızlar bu cümleleri iyi araştır sen bi video izle mektuplara bak gel bos yapma
E adamın yanlış Bi lafı yok Arap çocuklarını çok seviyorsan gidip arabistands yasa burası Türkiye
Atatürk din düşmanı değildi, sadece insanları dinle kandırmıyordu, devletin dinle yönetilmeyeceğini, dinle yönetilen devletlerin ne gibi şeylerle karşılaşacağını bilen bir liderdi. Her şeyi geçtim, adamın dinine bu kadar karışmak, bu kadar burun sokmak yerine yaptığı şeylere bir bakın, o zaman anlarsınız Atatürk'ün Türkler için nasıl bir şans olduğunu. Bu arada, ilk soruma bir türlü cevap vermiyorsan yahu, nerelisin? d
Vermiyorsun*
Ananın *mlısıyım
"Allah'ın indirdiği ile hükmetmeyenler, kâfirlerin ta kendileridir." (Maide, 5/44)
Bir insanın ne dediğini fark ederek “Ben Şeriat'ı kabul etmiyorum.” demesi veya bu anlamı net olarak çağrıştıran bir söz söylemesi dinden çıkmasıdır. Bunun tartışılacak bir boyutu da yoktur.
Laikliği getiren adam nasıl müslüman olur ve nasıl din düşmanı olmaz artık açıklar mısın
Knk yalnız seriati Allah diil insanlar yazdı bilgin olsun da neyse kime anlatiyorum ki
Seriatla yönetilmek istiyorsan seriatla yönetilen İran var orada bak onlar ne kadar mutlu goruyosun huzur dolu çok severin sen orayi. Ki laikligi siz nerenize anlıyorsunuz bilmiyorum ama şu an laik Bi ülkedeyiz isteyen dinini yaşıyor istemeyen yaşamıyor bu kadar basit
İnsanlar mı yazdı 😂😂 Allahın kur-ân'ı kerimdeki emrettiği şeyleri uyguluyorlar şeriatte dinden çıkmış olabilirsin haberin olsun 😂😂😂😂 şehadet getir.
Knk şeriat kuralları ve cezalarını kim yazdı iyimisin sen aw
Şeriat olan bi ülkede diiliz seriatta s*kime kadar yolu var hadee
Reis allahın kur-ân'ı kerimde belirttiği şeyler şeriatta uygulanıyir ve sünnettekiler.
Dinsiz kâfir
Olm iyimisin sana diyorum ki şeriat kurallarını kim yazdı?
Sizin beyin biraz garip bro ya Atatürk istese dini kaldırır degistirirdi adam diyabeti kurmuş kuranın tesfirini yazdırmış hala din düşmanı diyosunuz
Birden diyaneti kurmasa isyan çıkar onun gotu mu dini değiştirmeye çalışsın. Kur-ân'ı kerim yazılı halde inmedi insanlar yazıya döktü ama allahın sözleri yani kısacası allahla direkt ilgisi vsr kimin yazdığı önemli değil
Knk yeminle iyi değilsiniz insanlar toplanıp kural yazıp bunlar allahin kanunu demişler çünkü olsa kuranda zatwn cezaları yazar sizde kimin yazdığı önemli değil diyosunuz ya ulan gotu yemezdi diyosunuz şeriatı kaldirdi noldu laikligi getirdi hicbisey olmadı ki diyaneti kaldirmadi osmanlida diyanet yoktu dostum diyaneti kendisi kurdu hahahahha
Knk Instagram ver lütfen. Cehaletini çok sevdim konuşmak istiyorum
Müslüman olup olmaması beni alakadar etmez, o onun kendi inancı ama din düşmanı değildi. Ki ben orada "Atatürk müslüman dememişim", "din düşmanı değildi" demişim. İşinize gelince (bundan sonra yazacaklarımı "siz" olarak söyleyeceğim ama tüm müslümanları kapsamıyor bu, senin zihniyetin gibi zihniyete sahip olan tayfalara bu laflarım.) "hoşgörü dini" diye ağlamayı biliyorsunuz ama çoğunuzun hoşgörüden haberi yok, olsa laikliği kötülemek yerine herkesin dininin kendine olduğunu o küçük beyninize sokarsınız, kimseye karışmadan kendi inancınızı kimsenin özgürlüğüne burun sokmadan yaşar, gidersiniz. Ha çok mu müslümansın, çok mu şeriat istiyorsun o zaman Afganistan, İran gibi ülkelerde rahatlıkla yaşayabilirsin (belki de o ülkelerden kaçmışsındır.. bu da bir varsayım:)) ama sana tavsiyem aç Afganistan'ın (az önce söylediğim varsayımı görmezden gelerek söylüyorum bunu) İran'ın kimlerden dolayı eski cennet gibi ülkelerini kaybettiklerini oku. Oku da o insanların sizin bahsettiğiniz islam ile alakalarının olmadığını, hatta islam adı altında insanlara hükmederek kendilerinin ne haltlar yediğini gör. (Şeriat gelse ilk başta kaçacak kişilerin "şeriat gelsin" diye ağlamalarıda trajikomik bir olay doğrusu.) Bu arada, Tanrı, cennet veya cehennem var mı bilmiyorum ama varsa bile o din düşmanı dediğin Atatürk, müslümanım diye etrafta dolaşan kişilerden daha çok cenneti hakediyordur. En azından adam Tanrı'nın verdiği zekayı, beyni kullanarak düşünüyordu ve kaç kişinin hayatını kurtardı, bizim gibi gençlere güzelim bir ülke bıraktı ve sizin zihniyet Türkiye gibi bir ülkeyi Arap ülkesine çeviremeyecek.. Ha bir de çok sevdiğim "Üslübun kimliğindir." Lafını söylemeden geçemeyeceğim, insan gibi soru sorunca insan gibi cevap vermeyi öğren. Ama önce vatanını söylemekten utanmaman gerektiğini öğren.
Gökten indiği sanılan kitaplar:D beyni sulanmış hafızlar?
Knk nolur Instagram veririmisin detaylıca konuşalım
Emin olun sizin gibilerle sözü daha fazla uzaktmak benik imanımı etiklemeye kadar gider. Iyi günler size.
Yalnız beyni sulanmış hafızlar sözü çok haklı. Bunu bir müslüman olarak ben de kabul ediyorum. Günümüzde hala beyni sulanmış mal hafızlarla dolu ortalık. Ne Arapça bilirler, ne tefsir bilirler, ne kelam ilmi ne de hadis bilirler. Sadece Kur'an'ı Arapçasından ezberlemişler. İşte Atatürk'ün bahsettiği flaş diske dosya atar gibi yetişmiş hafızlar bunlar oluyor.
Atatürkün muslumanlara nasıl Bi iyilik yaptığını bunlara anlatamazs8n
Izlemem
Beklıyom
izlemem
Ben dizi izlemem
paralı kanka
Cok kotu grunuyor
İzlerim tabii
Ben kesin izlerim
Ay Em
izlemem
İzlenir tabi