Genç bir gazeteci olan Esra, Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmakla görevlendirilir. Bu yüzden otele giden Esra, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu inanılmaz keşfi sayesinde zamanda yolculuk yapan Esra, bu sayede Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen bir komplodan haberdar olur. Artık Esra Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır.Ancak Esra bu sırada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışmasıyla aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.Hazal Kaya'nın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerinden de bazı kareler de paylaşılmış.Kesin bir tarih söylenmese de Şubat ve Mart ayları arasında dizinin yayınlanacağını konuşuyor.
Konusu ilginizi çekti mi, izlemeyi düşmüyor musunuz?
Atatürk'e değinilen yeni Netflix Dizisi 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın ne zaman yayınlanacağı açıklandı! İzleyecek misiniz?
Çok çekici gelmedi konusu, bu tarz dizileri sevmiyorum sanırım, hem de böyle dizilerde bu Netflix bir şey yapıyor bir sonraki sezonu bir yıl sonra veriyor o yüzden tamamıyla bitmeden bir yapımı izlemem o nedenle izlemeyeceğim gibi gözüküyor :)
Netflix çok yanlı emin değilim. İçine yalan şeyler de koyabilir.
Tarihi en iyi kendi tarihçilerimizden öğreniriz. İlbet Ortaylı yönetecekse izlerim.
Yoksa lcdp bile İstanbul koymayan dandik bir dizi film firması. Türkleri övmek yerine hep gömmeyi tercih etmişler bu zamana kadar.
Sadece o da değil. Kemal Sunal oynadığı filmlerde asker rolünde Türkleri küçük düşürdü ki tarihin gelmiş geçmiş en iyi savaşçılarındanız. Çoğu sinema film genellikle şunu aşıladı Türkler şöyle Türkler böyle işte Türk den beklenir vs...
İşte bu yüzden yapılan filmlere ön yargılıyım. Atamı ise güzel bir şekilde yansıtacaklarını düşünmüyorum.
İlginç ve etkileyici olacağını düşünüyorum. Atatürk'e değinildiği için merak uyandıracaktır. Hele bir de Hazal Kaya varsa ben kesin izlerim o diziyi. Severim Hazal Kaya'nın oyunculuğunu 💛
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Atatürk'e değinilen yeni Netflix Dizisi 'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın ne zaman yayınlanacağı açıklandı! İzleyecek misiniz?