Rise of Empires: Ottoman! Netflix’in yeni dizisi, izleyecek misiniz?

Halit Ergenç’ten sonra en yakışıklı Sultan Cem Yiğit Üzümoğlu. Sen ne diyorsun KScan?
Rise of Empires: Ottoman belgesel dizisini merakla bekliyorum... Fatih Sultan Mehmet’i oynayan Cem Yiğit Üzümoğluna Tuba Büyüküstün ( Mara Hatun) ile eşlik ediyor sadece karizması ile var olan biri değil. Geleceği parlak ve ödüllü bir oyuncu, her rolü başarılı. En son Adı Efsane adlı dizide Erdal Beşikçioğlu ile başrol oynanmıştı. Fragmanı şuraya bırakayım:)
Belgesel türündeki dizi, dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alıyor.
Tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alıyor.
Not izlemeye başlayınca bir bence yazacağım o bir kesin. Şimdilik bu kadar 😁
Güncellemeler
+1 yıl
Cem, bu dizinin oyuncu seçmelerinde birçok ünlü Türk ismi geride bırakarak bu rolü aldı. Şahsen ben onu Game of Thrones’daki Robb Stark‘a benzetiyorum ( en azından havası var😁) Merak edenler için kendisi şu an 25 yaşında, Hacettepe konservatuar oyunculuk bölümünden mezun.. 2017 Afife Jale Tiyatro ödüllerinde en başarılı genç oyuncu dalında ödül aldı. Bence çok da hakedilen bir ödül. Boş biri değil...